неделя, декември 3

Хладилник Side by side Star-Light SSM-532FSS – със специално иноксово покритие

Дизайнът на хладилник Side by side Star-Light SSM-532FSS предлага висока естетическа издържаност, за много дълго време, благодарение на своето иноксово покритие, предпазващо повърхността от надрасквания, петна и отпечатъци. Иноксовото покритие обхваща целия корпус на хладилника и фризера, включително неговите две просторни врати, с което му придава стилен и елегантен вид.

Освен красив отвън, ще останете очаровани и от неговата просторна и практично разпределена вътрешна част. Нетният обем на хладилника побира 532 литра, разпределени в 4 големи вътрешни рафта, изградени от здрав стъклен материал, 5 допълнителни рафта на вратите, специално отделение за зеленчуци и плодове, както и удобна поставка за яйца и тава за лед.

Star-Light SSM-532FSS

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нетният обем на фризера побира 197 литра, в които ще намерите истинско удобство от цели 5 рафта. Капацитетът на замразяване на фризера може да поеме до 10 кг хранителни продукти.

Хладилната част и фризера се обслужват от автоматична система за размразяване с технологията Total No Frost, която не позволява образуването на дебел лед по вътрешните стени, както и предпазва от конденз и изпотяване. Системата за охлаждане, която обслужва уреда е No Frost, с един компресор за цялата площ.

Освен висока производителност, от хладилник Side by side Star-Light SSM-532FSS ще получите:

  • Вътрешно LED осветление за по-добра видимост;
  • Регулируем термостат, чиито настройки можете да управлявате от LCD дисплея в предната част на корпуса на уреда;
  • Защитна система Заключване за деца;
  • Защитна система за сигнализиране за висока температура;
  • Електронен контрол на баланса;
  • Функция Супер охлаждане;
  • Режим Бързо замразяване и Бързо охлаждане;
  • Режим почивка, ако планирате да отсъствате за по-дълго време от Вашия дом.

Въпреки високата си производителност, месечните Ви сметки за електричество ще се запазят ниски, благодарение на високата енергийна ефективност, която този уред регистрира от клас А+ от гамата А+++ до D.

Star-Light SSM-532FSS

По време на своята работа нивото на шум на уреда остават съвсем тихо, с ниво от 41 dB.

Размери: широчина – 89.5см, дълбочина – 69см, височина – 179см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply