вторник, юни 18

Star-Light SSM-516FISS – двукрил хладилник на разумна цена

След като Star-Light успешно наложиха свои продукти и в други сегменти, сега те упорито се опитват да се наложат и на пазара за хладилници. Star-Light SSM-516FISS е представител на най-високия клас хладилници на компанията.

Star-Light SSM-516FISS е двукрил Side by Side хладилник с приятен външен вид. Иноксовият цвят е класически и този път от компанията са решили да заложат на него, вместо на скучните бели хладилници. Външният дизайн се допълва от позабравените напоследък дръжки. Ако трябва да бъдем честни, на нас ни изглеждат много приятно. Усещат се стабилно и работят добре.

На лявата врата е разположен диспенсер за вода, както и много приятен дисплей. От него може да бъде регулирана функционалността на хладилника. Вратите се отварят настрани, а размерите на този гигант са 89,5 х 74,5 х 178,8 см. 

Star-Light SSM-516FISS

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Срещу увеличеният размер на корпуса има знак за равенство с увеличения обем на хладилника. Нетният обем на хладилник плюс фризер е цели 516 литра. Фризерът е разположен под хладилника и за него са отредени 182 литра с капацитет за замразяване 12 кг. За хладилника съответно са отредени цели 334 литра.

В този хладилник определено пространството е на почит. Със своите 3 рафта и 2 отделения за зеленчуци, както и 5 рафта на вратата, определено може да поберете малък хранителен магазин в него. А фризерът е с цели 4 отделения.

Всички отделения са направени от закалено стъкло, което може да бъде махано или реаранжирано в зависимост от големината на продуктите. Почиства се лесно и е лесно за употреба.

За разлика от по-ниския клас хладилници на марката, Star-Light SSM-516FISS е внедрил в себе си много приятни и полезни функционалности.

Например системата No Frost, която пречи на продуктите да замръзват. По този начин те се съхраняват свежи за максимално дълъг период от време. За летните горещини, хладилникът предлага функция Супер охлаждане. Така напитките или сладоледът Ви ще бъдат изстудени за броени секунди.

Star-Light SSM-516FISS

Хладилникът разполага с инверторен компресор, който спомага за намаляване на електро консумацията до забележителните 397 kWh годишно. Енергийният клас на този хладилни е Клас А+, което го прави един от най-икономичните при Side by side хладилници. Нивото на шум също е завидно добро – 43 dB.

Чрез аудио сигнал, Star-Light SSM-516FISS ще ви уведоми, ако е достигнал прекалено висока температура, а функцията за защита от деца, предпазва от нежелани посегателства.

Този хладилник е изключително добър. Ако трябва да бъдем съвсем откровени, той по нищо не отстъпва на преките си конкуренти от Беко. Цената му е значително по-малка, а функционалностите – напълно достатъчни.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply