четвъртък, юни 13

Star-Light FDDV-213F хладилник с горестоящ фризер.

Star-Light FDDV-213F е компактен хладилник с горестоящ фризер на разумна цена.

Star-Light FDDV-213F е хладилник с фризер в едно. Външният му вид не е от най-привлекателните, тъй като производителят е избрал обикновен бял цвят за дизайна му. Въпреки това компактните му размери го правят изключително подходящ за по-малки кухни.

Star-Light FDDV-213F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Размерите на този уред са съответно: височина 144 см, ширина 54 см, дълбочина 57 см и тежи едва 39 кг. Както сами виждате, той може да бъде вндрен навсякъде, а нивото на шум му е 42 dB. Т.е. почти незабележим при работа (дори когато трябва да размразява).

Уредът е разделен на две части. В горната част се намира фризер с един рафт и нетен обем от 42 литра. Подходящ е за съхранение на добре замразени продукти, работи добре. Рафтът може да бъде премахнат, за да се използва пълния капацитет на обема, при по големи кутии.

Хладилникът от своя страна има 3 броя рафтове. Те са направени от закалено стъкло и са лесни за изваждане и почистване. При по-големи кутии или предмети, могат да бъдат размествани за оптимално използване на капацитета му.

Star-Light FDDV-213F е снабден с отделение за зеленчуци и плодове, което ги съхранява по специален начин, запазващ свежестта възможно най-дълго време. Поставка за яйца и отделение за млечни продукти са друг плюс в съхранението. А целият нетен обем на хладилника е 171 литра – напълно достатъчно, за да събере всичко необходимо за домакинството.

Star-Light FDDV-213F

Енергийният клас с който разполага този хладилник е Клас А+. Годишната консумация на ток е 222 кWh, а режимът му на автономия без ток – 14 часа. Този хладилник няма да представлява никакво затруднение за вашия джоб, не само заради ниската си енергийна консумация, но и заради цената на която се предлага (под 350 лв.)

Смятаме, че за тази цена, това е един от най-добрите хладилници. Изключително компактен, надежден, здрав и с възможност за съхранение на замразени продукти, Star-Light FDDV-213F е фаворит при класа хл

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply