четвъртък, юни 13

Газова готварска печка на разумна цена – Star-Light FCF58GRTS

Star-Light FCF58GRTS е газова готварска печка, с четири нагревателни зони фурна и разумна цена.

Един от най-големите плюсове на Star-Light FCF58GRTS е нейната фурна. Със своя капацитет от 62 литра тя може да побере наистина големи ястия. Вътрешността й е разпределена по възможно най-добрият начин, като тя позволява приготвянето на няколко ястия едновременно.

За разлика от своите конкуренти, фурната на Star-Light FCF58GRTS е оборудвана, както с долно, така и с горно затопляне. По този начин може да приготвяте добре изперчени ястия, равномерно приготвени от всички страни. Функцията за грил позволява да разположите скара, на която да поставите месото и да се наслаждавате на чудесни резултати. А за още по-запалените кулинари, фурната разполага и с грил.

Star-Light FCF58GRTS

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

В комплекта си фурната има поднос и решетка, а защитата от деца помага да избегнете нежална интервенция с тях. Предната врата е нарпавена от закалено стъкло, което задържа топлниата вътре и същевременно остава студено на допир отвън. Освен всичко останало, фурната разполага и с таймер, който Ви сигнализира, когато храната е приготвена.

Четирите нагревателни зони се управляват изключително лесно. Електрическото им запалване, предотвратява нежелани изгаряния, а с контролерите може да управлявате силата на пламъка. Star-Light FCF58GRTS разполага и с клапан, предотвратяващ нежеланото изпускане на газ.

Star-Light FCF58GRTS

Нагревателнтие зони се покриват и от капак. Той е изграден от закалено стъкло и е изключително лесен за почистване. Потребителят може да избира между три по сила зони за приготвяне на храна – най-малката от които е с мощност 0.9 kW, а най-силната 2.6 кW. Те са изградени от емайлирана стомана, лесна за почистване и незадържаща нежелана миризма.

Този уред е един чудесен помощник за всяко домакинство. Иноксовият сребрист цвят е класически и много добре се вписва на всички видове кухни. Със своите размери от 58 см х 58 см х 85 см и едва 33.5 кг. тегло, тази готварска печка може да бъде поместена дори и в най-тесни пространства. Но най-важното в нея е енергоефективността и времето, което спестява при готвене!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply