четвъртък, юни 13

Сушилня Star-Light DPV-915A++ – с термопомпа и инверторен двигател

За изпълнението на своите цикли на работа сушилня Star-Light DPV-915A ++ използва термопомпа и инверторен двигател, което дава на потребителя предимството да разполага с някои от най-новите патентовани технологии към момента. Уредът е с енергиен клас А ++, с консумация на енергия по време на стандартна програма от 2,56 kWh и годишна консумация  от 235 kWh. От там идва и полезността на уреда, защото не само помага в пестенето на време, а и в пестенето на средства от бюджета.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Големият й капацитет на сушене от до 9 кг е идеално приложим за големи семейства с повече от едно дете. Начинът на зареждане на прането се извършва стандартно-отпред.

Сушилнята Star-Light DPV-915A ++ е с размери: дълбочина 60.9 см, широчина 59.6 см и височина 84.5 см. Притежава 15 програми, даващи възможност за сушене на всички видове съществуващи материи, като ги обработва чрез специалните си функции – против намачкване, бързо сушене, памук, дънки, спорт, ризи, блузи, Sintetice-Standard, Baby Care, синтетика, бърза програма за ризи 20 мин и експресна програма 34 мин.

Сушилнята разполага с още 9 функции, сред които:

  • тих режим на работа;
  • цветно осветление;
  • заключване за деца;
  • отложен старт;
  • индикатор за почистване на кондензатора;
  • селектор на нивото за сушене;
  • индикатор за почистване на филтъра;
  • индикатор за пълен резервоар на вода;
  • завъртане на барабана в двете посоки.

Функцията за забавено програмиране Ви дава възможност да зададете началния час на желаната програма в зависимост от времето, с което разполагате. В същото това време тази сушилня Ви предлага възможността да настроите нивото на сушене, според материята на дрехите, които сте добавили.

Максималното ниво на шум на сушилня Star-Light DPV-915A ++, не надвишава 65 dB при максимална мощност, и точно затова уредът спокойно може да бъде определен като безшумен.

Общият вид на уреда е модерен, съвременен и елегантен. Това се дължи на смесицата от черно-бели цветове в дизайна, което предлага идеално хармоничен контраст, който ще бъде перфектно допълнен с другите уреди във Вашия дом. Контролният панел дава бърз достъп до програмните функции чрез въртящ се контролер към всички основни програми за сушене и голям LCD дисплей, който ще Ви показва всички активни опции, продължителност на програмата и времето оставащо до нейното завършване.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply