четвъртък, юни 13

Сушилня с термопомпа и 15 програми – Star-Light DPV-815A++

Star-Light DPV-815A++ e сушилня, с капацитет до 8 кг и цели 15 програми за изсушаване.

Първото нещо, което ще отбележим за Star-Light DPV-815A++ е нейния капацитет. С едно напълване на уреда, може да изсушите до 8 кг. дрехи. Освен това, производителят Ви предоставя възможността да избирате измежду 15 различни програми. Всички те са създадени, за да отговорят и на най-малките изисквания.

Сушилнята е разработена да различава тъкани, като може да избирате сушене за: памук, синтетика, вълна, тениски, а за тези от Вас които се колебаят коя прогарма да изберат, производителят е предоставил и програма MIX.

Star-Light DPV-815A++

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Най-важната програма за едно домакинство с малки деца, е програмата Baby Care. Чрез нея изсушавате бебешките дрешки по начин, който съхранява тъканите за по-дълъг период от време. Дрехите излизат напълно сухи, изгладени и готови за употреба. Сушилнята разполага и със система за защита от деца.

Функционалността на Star-Light DPV-815A++ се управлява от красив LED дислпей разположен в предната част на сушилнята. На него има изобразен таймер. С негова помощ може да следите оставащото време или да избирате кога да започне процеса на сушене.

С функцията за отложен старт и ниският шум 65 dB, може да стартирате сушилнята по всяко време на денонощието. Благодарение на иновативния си барабан и външен корпус, вибрациите са обрани до максимум, което намаля ненужния шум.

Star-Light DPV-815A++

Дисплеят е оборудван и с индикатор за мъх и вода. Той светва автоматично, когато резервоара за водата се напълни или филтъра за мъх е замърсен. По този начин ще знаете кога точно може да почистите сушилнята от ненужни натрупвания.

Енергийният клас на този уред е А+++. Това е един от най-високите стандарти на енергийноефективност, което се потвърждава и от консумацията на енергия за стандартна програма – едва 2.56 kWh.

Цветът на този продукт е бял, зареждането предно стандартно, а обемът на барана е цели 112 литра. Размерите също са стандартни 60,9 х 59,6 х 84,5 см. Подходяща е за използване във всяко помещение, но трябва да имате предвид, че при използване сушилнята излъчва топъл въздух.

Действително Star-Light DPV-815A++ не е нито най-популярната, нито най-красивата марка, която може да изберете за сушилня. Но това е продукт, който ще ви помогне да спестите време, нерви и никога няма да Ви разочарова.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply