понеделник, март 4

Хладилник с фризер Star-Light CSTV-288F, 286 л, Клас F, Less Frost, LED осветление, Регулируем термостат, H 180 см, Бял – класика за всяко домакинство

Star-Light CSTV-288F е класика за всяко домакинство, което предпочита стандартните решения, задоволяващи комплексните нужди на семейството.

Star-Light CSTV-288F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С височина 180 см, капацитет 286 литра, цвят бял, хладилникът с фризер на Star-Light е изключително бюджетен вариант за онези, които търсят перфектно съотношение между цена и високо качество. Той е за онези, които харесват демократичната домашна техника, която с отлични функционалности ще ви служи с благодарност с години гаранция, за това, че сте я избрали.

Със стандартен дизайн, стандартно монтиране, реверсивни врати, Star-Light ще стои еднакво добре във всяко кътче на вашия дом.

Забравете за хаоса в хладилника от счупени яйца, течащ лед, разпръснати плодове и зеленчуци… Със специално чекмеже за съхранение на плодове и зеленчуци – Fresh Box и включените аксесоари – поставка за яйца и тава за лед, гаранцията за по-свежи продукти и по-чист хладилник е максимална. Всяка една приставка и отделение е създадена с една основна мисия – комфорт, оптимизиране на хладилното пространство и запазване свежестта на храната.

Обичате вечер тайно да си похапвате, но не искате никой да разбира? Не се притеснявайте, Star-Light ще бъде вашият “partner in crime”, с обещание да ви съдейства със своето LED осветление. Благодарение на енергийно ефективните светодиоди, които  разпределят светлината равномерно в хладилника и създават перфектно осветление, тайната ви ще остане само между вас и Star-Light.

Star-Light CSTV-288F

Освен дискретен, този хладилник не е и шумен. Поддържа 40 dB ниво на шум, с енергиен клас A+ от гама A+++ до D и енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби – Class F, моделът е енергоспестяем и гарантира оптимизация на енергийните разходи.

Забравете за натрупването на лед във фризера със системата Less Frost. Благодарение на нея, ледът се образува само по стените, тъй като изпарителят е поставен около кухината на фризера, което значително улеснява размразяването и намалява продължителността на целия процес.  За да размразите, просто извадете ледосъбирача и го изплакнете под чешмата за 1 минута, веднъж месечно.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply