сряда, април 24

Комбиниран Хладилник Star-Light CLFV-340F, ЦЕНА, МНЕНИЯ

Когато търсите бюджетно решение , което гарантира оптимално нива на охлжаджане , хладилника-фризер Star-Light CLFV-340F може да е правилният избор. Това е модел с охладителна система Low Frost, която обещава да поддържа хладна среда вътре, с ниско ниво на лед. Тази технология в превод означава “нисък лед” предлага по-ниско ниво на натрупване на лед вътре и е напълно различна от класическата статична технология. Това е по-нова технология, която помага да се постигне по-ниска консумация на енергия, запазвайки екологичните характеристики на интериора непокътнати, където откриваме по-малко прохлада и лед.
Това не означава, че няма да се налага да размразявате напълно хладилника, а само, че това ще се налага по-рядко.

Star-Light CLFV-340F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

От гледна точка на дизайна, хладилникът Star-Light CLFV-340F съчетава същите външни детайли, с които бяхме свикнали с други по-стари модели, като единствените подобрения, които носят новост, са тези, свързани с отказ от класическите пластмасови дръжки на вратите.С вградени дръжки на вратите, две заграждения, които разделят пространството между хладилник и фризер, и общ капацитет от 340 литра, Star-Light CLFV-340F съчетава полезното с приятното, предлагайки неизмеримо удовлетворение по отношение на наличното пространство.
Всичко е добре обмислено и по отношение на разпределението на ниво рафтове, място за съхранение, организацията отвътре е с голямо предимство.
Като идея в горната част ще намерите хладилника, а надолу, където през повечето време ще трябва да се навеждате, фризера.

Комбинираният хладилник попада в клас на енергийна ефективност F с нисък разход на електроенергия. Годишното потребление на енергия е само 306 kWh / годишно. Това се влияе от начина, по който успява да охлади интериора, настоящата технология Low Frost позволява да се поддържа по-малко постоянен слой лед вътре, така че да не се налага да размразявате  много често. Low Frost поддържа нивото на леда ниско за по-дълъг период от време, така че консумацията не е много висока. Процесът на размразяване също е автоматизиран и се изпълнява от хладилника дори по време на работата му, без да е необходима намеса от човешки фактор.

Star-Light CLFV-340F

По този начин пропорциите по отношение на разпределението на пространството вътре са, хладилникът, разположен отгоре, има 233 литра, докато фризерът е запазен за още 107 литра. Общият обем на този комбайн е 340 литра. Като цяло, най-често използваното в семейството е зоната на хладилника, така че изборът на неговата позиция в горната част е предимство. Стелажите за съхранение на храна са 3 на брой, изработени от предпазно стъкло с висока устойчивост, която се почиства лесно и има много добра устойчивост на големи тежести. Можете да поставите тежест, до 25 кг, на всеки рафт.
Голямо предимство на този модел е, че положението на рафтовете 2 от 3 може да се регулира според нуждите на стъпки до няколко сантиметра. Това е полезно, защото често се случва това разстояние да е с няколко милиметра по-ниско от стандартната височина на търговските съдове или буркани.
Реверсивната врата на хладилника с вертикална дръжка е снабдена с 3 регулируеми подпори, които позволяват ефективно използване на пространството в хладилника, в зависимост от видовете съхранявани храни и техните размери. Вие решавате как да организирате вашия хладилник.
В долната част на хладилника Star Light се намира голямото водонепропускливо отделение Garden Fresh за съхранение на зеленчуци и плодове, което ги поддържа свежи за дълго време и с непроменени аромати, както в деня, в който са брани. Устройството има Eco Led осветление, което предлага по-силна светлина, с по-малко топлина и 7 пъти по-нисък разход на енергия. За регулиране на температурата Star Light има регулируем термостат вътре в хладилника, полезен и лесен за работа.

Продължавайки с дъното, стигаме до зоната на фризера, която от своя страна предлага щедра зона, където можете да съхранявате храна за по-дълги периоди от време.
Хладилното тяло за съхранение се състои от 3 отделни рафта за съхранение, изработени от водоустойчива пластмаса, за които ефективността на охлаждане е някъде на 5,2 Kg в рамките на 24 часа.
Функцията Fast Frozen и Fast Cooling осигурява повишена производителност по отношение на вътрешното охлаждане, така че желаната температура да бъде достигната възможно най-бързо.
За съжаление фризерът няма автоматична система за размразяване, но това се компенсира от съществуването на технология Low Frost, която поддържа ниско ниво на лед вътре.
Този хладилник с фризер е снабден с антибактериално уплътнение, което има ролята да предотвратява образуването на мухъл и проникването на бактерии вътре, поддържайки свежестта на храната за по-дълъг период. Този модел е проектиран да работи нормално и без да губи енергия през горещия сезон в пространство с околна температура с климатичен клас: N-ST от + 16 ° C през зимата до + 38 ° C през лятото.

Star-Light CLFV-340F има много добра степен на изолация с диапазон на съпротивление без електричество до 20 часа. Устройството е оборудвано с безшумен компресор, който генерира шум от 38 dB. Устройството е снабдено и с антибактериален филтър, който има ролята да предотвратява образуването на мухъл и размножаването на бактерии вътре, като същевременно запазва свежестта на храната за по-дълъг период. Устройството има следните размери: (В х Ш х В) см) 186 х 59,5 х 65 и тегло 66 кг. Уверено препоръчвам хладилника-фризер Star-Light CLFV-340F поради предлаганите удобства във връзка с доста достъпната му цена.

Препоръка:

Това е идеалният избор, ако искате високоефективен хладилник, който може да се справи с охлаждането, независимо от ситуацията и изискванията на много добра цена:  Получавате 2-годишна гаранция и транспортът се извършва бързо до дома ви, ако го поръчате от тук. Също така, ако имате късмет, в наши дни можете да го купите с отстъпка, със значителна отстъпка: Проверете актуализираната цена.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply