вторник, юни 18

Хладилник с фризер от Star-Light CLFV-336A+

В последно време хладилниците на Star-Light стават все по-полуярни. Причините за това са много, но най-вече конкурентната цена. Представяме Ви хладилник  с фризер Star-Light CLFV-336A+.

Star-Light CLFV-336A+ е хладилник с фризер разположен в долната част. Това не е най-високотехнологичният представител на марката, но е достатъчно надежден, за да осигури безпроблемно съхранение на продуктите Ви.

Това се дължи най-вече на разработените системи за въздухообработка в хладилника. По този начин въздуха циркулира равномерно и спомага на продуктите да се задържат свежи за по-дълъг период от време. Нещо повече – според производителя Star-Light CLFV-336A+ консумира до 20% по-малко електроенергия от своите предшественици.

Star-Light CLFV-336A+

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Хладилникът разполага с 1 бр. компресор, който спомага за годишна енергийна консумация от едва 306 kWh. Това отрежда на хладилника Енергиен клас А+.

Star-Light CLFV-336A+ разполага и със система за размразяване на хладилника, която се включва автоматично при необходимост от изчистване на ненужния лед. Системата Low Frost, от своя страна произвежда по-малко лед във фризера, което позволява по-лесна поддръжка и по-качествено съхранение на продуктите.

Размерите на хладилника са стандартни: 59.5 х 65 х 186 см. Въпреки това пространството вътре е по-голямо от очакваното. С общ нетен обем от 336 литра, отредени съответно 230 литра за хладилник и 106 литра за фризер, това става един наистина голям капацитет за продукти.

Star-Light CLFV-336A+

Съответно хладилникът е разделен с 3 броя рафтове в него, 3 броя рафтове на вратата и 3 броя отделения на фризера. Рафтовете в хладилника позволяват свобода на преместването. Това помага за лесно реорганизиране на прострастваната в него и съхранението на по-голям обем от продукти. Традиционно в хладилника има и отделение за плодове и зеленчуци, което да ги запази свежи за по-дълъг период от време. На вратата на хладилника ще намерите и поставка за яйца, а във фризера се намира и тава за лед.

Вратите на хладилника са плоски, което позволява вграждане в кухнята. Вратите се отварят на дясно, а специалната изолация предоставя най-високо ниво на изолация. Материалите на рафтовете са изработени от закалено стъкло, лесни се вадят и чистят.

Не на последно място трябва да споменем и нивото на шум – 41 dB. Всичко гореописано прави този хладилник не само изключително тих, но и надежден, с голям обем за съхранение и най-вече: цената му е под 600 лв.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply