неделя, май 26

Star-Light ACT-12WIFI – инверторен климатик на разумна цена

Star-Light ACT-12WIFI е едно чудесно решение, ако търсите високотехнологичен климатик на разумна цена.

Star-Light ACT-12WIFI е оборудван с най-различни функции. Най-важната е инверторът. Чрез него енергийната ефективност на климатика се увеличава от Клас А+ за отопление и Клас А++ за охлаждане. По този начин пестите от сметките за тока, но не намалявате качеството на въздухообработка. Зоната на покритие, до която може да достигне този климатик е 22 кв. метра. 

Star-Light ACT-12WIFI

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Въпреки повишената ефикасност, този климатик е изключително тих – при нормален режим на работа едва 32 dB. При максимална работа на климатика, шумът се покачва до 50 dB. Но и при тези нива, е абсолютно тих и подходящ за спално помещение.

Повечето хора се притесняват да използват климатик на местата, където спят, заради изсушаване на въздуха. Star-Light ACT-12WIFI разполага с функция за поддържане на влажността в нормални параметри. А с опцията за нощен режим Night mode, може да настройвате уреда да работи на различна степен или да спре изцяло.

За летните горещини фирмата-производител е помислила като е разработила функцията JET. Благодарение на нея климатикът използва целия капацитет на мотора и охлажда стаята по-бързо.

Почистването на климатика също е изключително лесно. Филтърът е миещ се и лесно се премахва от вътрешното тяло. Размерите на вътрешното тяло са 78 х 24.5 х 19 см и тежи 8 кг. Подходящ е за монтаж на стена, а цветът на модела е бял.

Star-Light ACT-12WIFI

Външното тяло също е със стандартни размери – 76 х 29.4 х 49.5 см и тегло от 23.5 кг. Въпреки високите обороти, които може да развива този мотор, шумът отново е забележително нисък – 60 dB. Климатикът разполага и с функция за размразяване на външното тяло при ниски температури.

Една изключително полезна за съвременните домакинства функция е безжичното управление на климатика. Същият може да бъде свързан във Вашета Wi-Fi мрежа и да бъде лесно управляем посредством смарт устройство.

Star-Light ACT-12WIFI е един изключително приличен климатик. Разполага с всички необходими функции, но най-важното е цената. В своя ценови клас, това е един от най-добрите климатици. Безспорно можем да го препоръчаме за всяко домакинство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply