неделя, май 26

Star-Light ACT-12TSWF – климатик с Wi-Fi свързаност

Star-Light ACT-12TSWF е климатик, който предоставя богата функционалност, висока енерго ефективност и ниска покупна цена.

Star-Light ACT-12TSWF е една от най-предпочитаните в последно време марка за климатици. Това се случи благодарение на конкурентната си цена и изключително богата палитра от функционалности.

Този климатик работи изключително ефикасно, въпреки това енергийната му ефективност е изключително ниска. Клас А++ е енергоефективноста при отопление, а Клас А+++ е при охлаждане.

Star-Light ACT-12TSWF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Star-Light ACT-12TSWF разполага с Wi-Fi свързаност. Чрез приложение, което инсталирате на Вашето смарт устройство, можете да контролирате климатика от разстояние. По този начин може да зададете желаната от Вас температура и когато се приберете обратно вкъщо, няма да се налага да чакате.

Вграденият 3D инвертор и сензитивност на климатика, помагат на същия да разпръсква въздуха равномерно във всички краища на стаята, без да остава застоял въздух. Въпреки това, влажността на въздуха остава в норма, като вече няма да усещате неприятното изсушаване на въздуха и лигавицата Ви.

Чрез таймерът може да настроите Вашия климатик да работи само през определени часови диапазони. По този начин може да го, докато спите. Дори и да е в стаята Ви, Star-Light ACT-12TSWF няма да създава тревоги, тъй като нивото му на шум е само 53 dB.

За по-мързеливите е предвидена възможност за автоматично почистване. Струя въздух премахва полепалата прах и предотвратява натрупването на влага, дори когато уредът е изключен.

Размерите на вътрешното устройство са 883 мм х 195 мм х 310 мм, а теглото му е 10.5 кг. Добре е да знаете, че Star-Light ACT-12TSWF разполага с възможност за двойно изтичане. Т.е. климатикът дава възможност за монтаж на тръбата за изтичане на вода, както отдясно така и от ляво.

Star-Light ACT-12TSWF

Венитлаторът на климатика разполага с 4 скорости на обдухване, а турбо функцията позволява изключително бързо достигане на желаната от Вас температура. Препоръчителната зона, която може да бъде покрита е 22 кв.м., а основният капацитет на Star-Light ACT-12TSWF е 12000 BTU.

Това е един прекрасен уред, с краси външен вид, скрит ЛЕД дисплей и богата функционалност. Може да бъде монтиран на всяка стена, във всяка стая, без това да нарушава качеството му на работа. Изключително функционален, Star-Light ACT-12TSWF е много по-добър и по-евтин от други климатици със сходни параметри.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply