неделя, май 26

Климатик Star-Light ACT-12EAWF с Wi-Fi контрол

Както всичко останало, така и климатиците следват световния тренд към модернизация. Представяме Ви Star-Light ACT-12EAWF – климатик, оборудван с най-новите технологии.

На първо място следва да отбележим, че Star-Light ACT-12EAWF разполага с Wi-Fi система за контрол. Т.е. климатикът може да бъде управляван и от смарт устройстви, както и да комуникира с друг тип смарт-джаджи.

Star-Light ACT-12EAWF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Инверторът, в съчетание с фунцкията Star Light спомагат за бързото и качествено охлаждане на стаята, при летни горещини. С иновативната технология, не е нужно да чакате климатикът да влезе в режим на работа, а охлаждането започва мигновено.

Интересна функция е Follow me. Star-Light ACT-12EAWF е оборудван със сензор, който настройва температурата в зависимост от местонахождението ви. С вградения Таймер можете да настройвате климатика да работи в определени часове на денонощието.

Дори и да работи на нощен режим, това не трябва да ви притеснява. Със своите ниво на шум от 50 dB, климатикът е напълно безшумен дори и вечер. Размерите на вътрешното тяло са 811 х  198  х 278 мм и тегло само 8 kg.

Цветът избран от компанията е бял, с изключително красив дисплей.  Въздушният поток на климатика се контролира от системата 3D Flow, която следи за равномерното балансиране на въздуха. Натрупването на влагата в устройството се контролира автоматично, дори при спряна работа на климатика.

Почистването на филтрите е изключително лесно, а Star-Light ACT-12EAWF разполага и с функция за самоконтрол. Този уред е оборудван и с хладилен агент R32, което спомага за по-ниска консумация на енергия. По този начин климатикът отговаря на най-новите европейски норми за електроспестяване.

Star-Light ACT-12EAWF

Енергийният клас на Star-Light ACT-12EAWF е А++, номиналната консумация при охлаждане е 1130 W, а тази на отопление 992 W.

Може би най-добрата функция, ако решите да поставите този уред в спалнята си, е сензора за интелигентно изсушаване. Тази функция подпомага поддръжката на влажността на въздуха в стаята, в нормални параметри. Освен това със своите филтри се грижи и за чистотата и качеството на въздух.

Star-Light ACT-12EAWF е иновативен, качествен, красив и истински надежден климатик. Подходящ е за всяка една стая от жилището Ви. Със своята препоръчителна зона за покритие от 22 кв.м., ще бъде най-добрия начин за отопление или охлаждане на дома ви.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply