четвъртък, април 18

Климатик Star-Light ACT-12BLWF – мощ в красиви форми

С промяна на температурите, на всеки един от нас му се иска, да разполага с надеждно средство за отопление или охлаждане. Докато повечето климатици правят вътрешните си тела в скучния и остарял бял цвят, Star-Light ACT-12BLWF залага на изцяло модернистичен физайн с красиви форми.

Черният цвят на Star-Light ACT-12BLWF го превръщат в предпочитан климатик от всички домакинства, в които обзавеждането е в по-тъмните гами. Този инверторен климатик е подходящ за монтаж на стена, като размерите му са 78 х 24.5 х 19 см. Теглото му не е особено голямо – само 8 кг.

Star-Light ACT-12BLWF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Външното тяло не е от най-големите, със своите размери: 76 х 29.4 49.5 см и тегло от 23.5 кг може да бъде монтиран на външната фасада или да бъде поставен в терасата.

Най-важният момент, който трябва да имате предвид, ако решите да поставите този климатик в своята спалня е ниските нива на шум. Star-Light ACT-12BLWF развива от 32 dB до 50 dB в зависимост от режима на работа, а външното устройство едва 60 dB.

Оптравяме поглед и към функционалността на този климатик. Дали е достатъчно добър или е просто един красив уред?

Вибрациите и шума на Star-Light ACT-12BLWF са сведени на минимум, благодарение на инверторната технология. Освен тишината и леката работа, тази технология спомага и занамаляне на енергоконсумацията. С енергиен клас А++, консумацията на ток е едва 1010 W през зимните сезони.

Климатикът разполага с функции и таймер за нощен режим на работа. Функцията JET, кара климатикът да работи на максимални обороти като охлаждането или затоплянето става за отрицателно време. Повечето от нас не обичат да изпозлват климатика, поради изсушаването на въздуха, което причинява. Този климатик, обаче, разполага с функция за изсушаване, която подпомага за поддържане на влажността в стаята Ви.

Филтърът на климатика е лесен за монтаж и демонтаж, което го прави съответно и лесен за почистване.

Star-Light ACT-12BLWF разполага и с опция за самодиагностика, а благодарение на вградения Wi-Fi. Така уредът може да бъде бъде управялван и от мобилното Ви устройство.

Star-Light ACT-12BLWF

Заключението ни е ясно: този климатик е подхдоящ за всички домакинства, които са решили да загърбят традиционни бял цвят и да се обърнат към по-футуристична визия на своите уреди. Климатикът е подходящ, както за използване във всекидневна, така и в спалното ви помещение. Със своята цена под 500 лева, това е един от най-добрите климатици на пазара.

Повече детайли за цената и начина на доставка, ще намерите в бутона отдолу.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply