четвъртък, май 23

Климатик с Wi-Fi контро на управление – Star-Light ACT-09WIFI

Star-Light ACT-09WIFI е климатик, който е достатъчно голям, за да смени въздуха в цялото Ви жилище. Освен това той предлага Wi-Fi свързаност и енергоспестяемост.

Най-голямото предимство на климатиците, предлагащи Wi-Fi контрол на управление, е това, че може да ги управлявате без да се намирате в жилището си. Това се случва посредством приложение, което може да инсталиратен а смарт устройството си (телефон, таблет) и да настроите работата на Star-Light ACT-09WIFI, така както на Вас е удобно.

Когато се прибере от дългия работен, температурата в дома Ви ще е точно такава, каквато сте пожелали, без да се налага да чакате допълнително.

Star-Light ACT-09WIFI

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Вибрациите и шума на Star-Light ACT-09WIFI са сведени до минимум. Чрез инверторната функция консумацията на електро енергия е от най-високо ниво. Този климатик разполага с енергийна ефективност при охлаждане клас А++, а при затопляне клас А+ , а номиналната консумация на електроенергия е 750 W.

Както споменахме по-горе, той е изключително тих. Със своите 32 dB при нормален режим на работа и 50 dB при максимални обороти, климатикът е наистина незабележим при работата си. Външното устройство също се радва на намален шум – едва 60 dB. По този начин то може да бъде поставено до прозореца Ви, без това да пречи на съня.

Освен всичко останало Star-Light ACT-09WIFI разполага с функция предотвратяваща досадното изсушаване на въздуха. По този начин влаго обмена в стаята се запазва, а главоболието и сухата лигавица ще останат в миналото.

Star-Light ACT-09WIFI

Климатикът разполага и с функция за самодиагностика. Така ако е необходимо някакво сервизиране, почистване или каквото и да е било друго в помощ на климатика, той ще Ви алармира.

Този климатик е с размери 70 см х 19 см х 25.5 см и тегло от 7.5 кг. Както виждате, той може да се побере навсякъде, а основният му капацитет е 9000 BTU.

Климатикът Star-Light ACT-09WIFI е едно добро предложение на разумна цена. Той може да се използва във всяко помещение в жилището Ви. Най-голямото му предимство е Wi-Fi управлението, а красивият външен вид с LED дисплей, са само допълнение към функционалностите му.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply