неделя, декември 3

Климатик Star-Light ACM-24FOWF – с удобно Wi-Fi управление

Отървете се от непосилната горещина през лятото и се стоплете приятно през зимата като монтирате на Вашата стена този невероятен климатик Star-Light ACM-24FOWF. Капацитетът му от 24 000 BTU на охлаждане и 25 000 BTU на затопляне е подходящ за помещения от между 24 до 35кв.м. Освен за стандартни функции като охлаждане и отопление, ще можете да използвате уреда за вентилация и за премахване на влагата. Вентилационният режим ще Ви осигури свеж и бодър въздух в помещението, в което се намирате, а режимът за премахване на влагата ще направи този въздух много по-здравословен и благоприятен. Чрез поддържането на оптимални нива на влажност, елиминирате проблеми като често боледуване сред членовете на семейството Ви, както и появата на мухъл, плесен и неприятна миризма в дома.

Star-Light ACM-24FOWF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Филтърът на климатик Star-Light ACM-24FOWF може да се сваля и да се мие лесно под течаща вода. По този начин ще поддържате дългата експлоатация на уреда и ще си осигурите винаги чист и свеж въздух вътре в стаята. Енергийната ефективност по време на охлаждане е клас А++, а тази по време на затопляне – клас А+, с което климатикът се нарежда сред челните позиции в скалата с европейски стандарти за енергоефективност и висока икономичност по време на работа.

Инверторният мотор на климатик Star-Light ACM-24FOWF осигурява 3 скорости на вентилатора – бавна, средна и бърза, заедно в ротативен (въртящ) тип компресор, за да може въздухът да достига ефикасно до всеки ъгъл на помещението. Уредът можете да включите на специалната функция Turbo, ако желаете бързо охлаждане или бързо затопляне на помещението.

Климатик Star-Light ACM-24FOWF притежава и някои специални функции, които ще Ви донесат много улеснения и ще направят ежедневието Ви по-приятно. Функции като Таймер, който можете да нагласяте с отложен старт и да предвиждате точно кога климатикът да се включи (или самоизключи) и да подготви въздуха в стаята. Sleep режимът е подходящ за през нощта и за хората, които обичат да спят на включен климатик. Този режим предпазва от изстудяване на спящия, като поддържа оптимална и приятна температура в стаята.

Star-Light ACM-24FOWF

Друго удобство, което този климатик предлага е Wi-Fi връзка, чрез която ще можете да го управлявате директно през Вашия Smart телефон или таблет. Имате възможност да изтеглите специално приложение, през което да извършвате диагностика на климатика и да изпращате данни в реално време до специалисти, в случай че климатикът не работи правилно.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply