сряда, март 29

Климатик Star-Light ACM-12FOWF Ревю

Климатик Star-Light ACM-12FOWF, Инверторен, 12000 BTU, Клас A++, Дисплей, WiFi контрол

 

Star-Light ACM-12FOWF Ревю :

Star-Light ACM-12FOWF е климатик с много добро съотношение цена-качество, който има много функции, достойни за много по-скъп модел, който препоръчвам на всички. Като се има предвид, че времето вече не е при нас и отоплението се случва от първите дни на май и продължава до края на септември, наличието на климатик става необходимост. Марката Star-Light е собствена марка eMag, като всички устройства в това портфолио имат нашата производствена линия в страната, като по този начин елиминират много от разходите за транспорт, производство и търговско добавяне на марката. Така че, ако не вземете името под внимание и не искате да харчите допълнителни пари за марката, Star-Light ACM-12FOWF е може би най-добрата текуща оферта. Съставен от две работни единици, едно вътрешно и едно външно, Star-Light ACM-12FOWF може лесно да се управлява, като се използва дистанционното управление на далечни разстояния, на закрито и дистанционно чрез безжична технология чрез мобилно приложение. По този начин комфортът е напълно осигурен, защото можете да включите устройството предварително, няколко минути преди да се приберете у дома. Преди да напуснете офиса, мобилното приложение ви позволява да настроите работната температура, да програмирате режима на отопление / охлаждане и дори да го изключите или включите на предварително определени интервали от време. Това е прекрасен вариант, който се среща все по-често при домакински уреди, които са част от IOT – Internet of Things, който има за цел да дигитализира домовете си за превъзходен комфорт при минимални разходи за поддръжка.

Star-Light ACM-12FOWF

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайнът на климатика Star-Light ACM-12FOWF е прост, който следва прости линии, при които матовият бял цвят е преобладаващият. LED панелът на вътрешното тяло изключва светлините на работещите опции за няколко секунди, когато зададете ново топлинно ниво, проектирано да ограничи консумацията на енергия. Слотовете за отработените газове на вътрешното тяло се разменят в различни позиции в зависимост от настройките, управлявани от потребителя, за да насочват обработения въздух в различни зони, така че да не създават дискомфорт на хората в стаята. Използвайки технологията Inverter, Star-Light ACM-12FOWF има тенденция да работи с бързо нагряване / охлаждане с минимална консумация на енергия. Устройството автоматично се връща към нормална работа, като по този начин избягва ненужната консумация на енергия. Този модел е част от асортимента от 2019 г. на производителя Star-Light и може да работи в среда с температури до + 43 ° C.

Използването на технологията INVERTER избягва многократното стартиране и спиране на компресора, което генерира голям разход на енергия. Допълнителните финансови усилия за закупуване на климатик с INVERTER скоро се възстановяват поради значително намалените разходи за сметки за ток. Благодарение на технологията INVERTER, този климатик има много ниска консумация на енергия. Поради факта, че се избягват многократни стартове и спирки, механизмите и частите отвътре са много по-малко необходими в климатик с ИНВЕРТЕР, за разлика от традиционния. Всяка промяна в стайната температура се открива автоматично поради съществуващите сензори и нейната настройка се извършва чрез леко увеличаване на работната скорост, без да е необходимо рестартиране на компресора. На пръв поглед непрекъснатата работа на компресора ще се счита за отговорна за високата консумация на енергия, но това, което наистина генерира висока консумация на енергия, е редовното му стартиране и спиране.

Използвайки тези модерни технологии, Star-Light ACM-12FOWF предлага капацитет за охлаждане или отопление от 12 000 BTU, предназначени за използване във вашите собствени домове, офиси и други помещения с размер до 18 квадратни метра. Енергийната ефективност, предлагана от тази климатична система, е отлична, притежаваща клас A ++, с максимален разход 1213 W / h за охлаждане и клас A + с максимален разход 1088 W / h за отопление. Това е устройство, което е предназначено да се използва през цялата година, както за отопление или охлаждане на дома. Инвестицията си струва и се амортизира с течение на времето, като комфортът се осигурява за период от поне 10 години, ако се грижи правилно, а в началото на сезона се прави правилно обслужване.

Съществува и стандартна рамка за енергийна ефективност, която се използва от повечето уреди, мерки, които показват ефективността на сезонната ефективност за отоплителни или охлаждащи работни функции. По този начин индексът SEER се използва за измерване на ефективността на охлаждане и SCOP индексът за измерване на ефективността на отопление. Star-Light ACM-12FOWF пада според тези индекси до стойността на 6.1 SEER (за охлаждане) и 4 SCOP (за отопление), много добри стойности, ако ги сравним с други по-скъпи модели.

Функциите, които потребителят може да използва или с помощта на собственото си дистанционно управление, или на приложението, инсталирано на мобилен телефон от тип смартфон (Andoid / Ios), са следните:

Функцията за отопление : се извършва съгласно принципа на термопомпата, за разлика от уредите, които използват електрическо съпротивление. Термопомпата извлича топлина от външния въздух и я внася вътре, така че устройствата, които осигуряват охлаждане и отопление, се наричат ​​още термопомпи. За охлаждане системата се обръща, устройството извлича топлина от въздуха вътре и я освобождава навън. Агентът, който извършва този енергиен трансфер, е вещество R410a с две физични състояния, газ и течност, в зависимост от параметрите на работната физика. С тази технология консумацията на електроенергия е значително намалена в сравнение с тази на електрическите резистори, като е 3 пъти по-ниска. Тази система работи при отопление при външни температури между -10 ° C и + 18 ° C. Освен това уредът има защита срещу студен въздух, когато оборудването е включено при нагряване.

Вентилационна функция : С тази функция климатикът проветрява въздуха в помещението на 3 стъпки при максимален поток от 540 m³ / h, без да променя температурата си. В зависимост от избрания етап на вентилация, шумът, излъчван от вътрешното тяло, също се увеличава до стойностите от 32, 43 и 55 dB. Виждаме, че този климатик работи доста тихо, като е приятелски настроен към околните по отношение на шума. Ще можете да го използвате без проблеми през етап 1 и 2 през нощта, без да нарушавате съня си.

Функцията за изсушаване : е полезна както в борбата с плесените, така и в горещите летни дни, когато прекомерната влажност създава най-голям дискомфорт. Интересното е, че може да работи независимо от промяната на стайната температура, като събира 1,2 l / h конденз.

24-часовият таймер и функцията за рестартиране дават висока степен на автономност на климатичната система Star-Light ACM-12FOWF, която позволява работа в предварително зададени интервали от време и автоматично възобновяване на дейността, в съответствие с най-новите настройки, след прекъсване на захранването или неволни изключвания .

Функцията Turbo благодарение на оптимизирания дизайн на отработените газове предлага по-силен въздушен поток, който охлажда помещението с до 5 градуса само за 5-6 минути.

SLEEP MODE осигурява спокоен сън през нощта, температурата ще се промени с максимум 1 градус по Целзий при охлаждане и ще я намали с 1 градус при нагряване, през първите часове, след което ще я поддържа 5 часа, след което ще спре, получаване и икономия на енергия.

Ако възникнат грешки в програмирането или климатикът вече не работи правилно, той издава кодове за грешки, уведомявайки потребителя за възникналите проблеми – диагностична функция.

Функцията за самооткриване на теч на хладилен агент, когато се открият течове на хладилен агент, уредът ще покаже код за грешка “CE” и ще се изключи автоматично. Тази функция може да предпази компресора от въздействие от високи температури поради изтичане на хладилен агент.

С функцията WiFi, устройството Star Light вече ви предлага възможност за достъп до функциите за охлаждане, отопление и вентилация, както и включване / изключване на устройството чрез модула M-Smart Wi-Fi, който може да се инсталира във вътрешното тяло . Чрез модула M-Smart Wi-Fi можете да управлявате климатика от където и да се намирате, като използвате собствения си смарт телефон.

Star-Light ACM-12FOWF

Вътрешното тяло тежи 7,6 килограма с размери (L, L, H) mm: 805 x 194 x 285, а външното тяло тежи 23 килограма с размерите на (L, L, H) mm: 720 x 270 x 495 Хладилният агент, използван в климатичната система, е R32 и е част от групата на ECO хладилните агенти, който насърчава минимален разход с максимална ефективност на охлаждане. Той не влияе на околната среда и е сред основните хладилни агенти за в бъдеще. R32 е хладилен агент от следващо поколение, който ефективно транспортира топлината и има ниско въздействие върху околната среда.

Климатикът Star-Light ACM-12FOWF също помага да се подобри качеството на въздуха в стаята, като има собствен миещ се филтър. По този начин се задържат малки частици прах и цветен прашец, за да се предотврати разпространението в цялата къща, за да се защити дългосрочното здраве на другите. Важно е в точно определени периоди от време, обикновено в началото на сезона, този филтър да бъде почистен или заменен в случай на напреднало износване. Филтрите са предназначени да предпазват от примеси от външния въздух: прах, бактерии, цветен прашец и т.н., като тяхната функция е много важна, особено за хора, страдащи от астма и алергии. Ако обаче не бъдат сменени и почистени навреме, тези филтри не само не изпълняват първоначалната си роля, но и се превръщат в истински източници на бактерии и плесени, които ще разпространяват трайно в стаята. Ето защо ви съветваме да говорите с монтажния екип, да се консултирате с инструкциите на производителя и да планирате почистването и обновяването на филтрите навреме.

Заключение :

Считам за най-добрия избор, ако искате пълен климатик, способен да се справи при всякакви условия на много добра цена: Проверете ценовата оферта

Получавате 2-годишна гаранция, ако я поръчате от тук

Също така тези дни можете да го намерите с отстъпка в най-големия онлайн магазин, като отстъпката е валидна само за онлайн поръчки: Вижте новата актуализирана цена

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply