четвъртък, юни 13

Star-Light 50DM7700 – с Android, Гласов контрол и вграден Chromecast

Хитови български сериали, екстремен реалити формат, впечатляващи шоу програми и любими телевизионни предавани очакват потребителите на Smart телевизора Star-Light 50DM7700, благодарение на вградения Chromecast. Операционната система Android на Star-Light 50DM7700 Ви дава допълнителен и неограничен достъп до приложенията Netflix, Youtube, HBOGo и избор сред над 5000 други приложения от Google Play магазина, с опростен и лесен контрол, до всички тях, само с едно копче на дистанционното управление. Ще разполагате и с 8GB памет, достатъчна да съхрани всички Ваши любими приложения. Телевизорът притежава още Гласов асистент – съвременна и модерна иновация, улесняваща ежедневието Ви, като позволява да упражнявате контрол над настройките на телевизора – само чрез глас. А, Mirroring функцията е просто невероятна! Чрез нея ще дублирате съдържанието от малкия екран на телефона или таблета директно на големия екран на Star-Light 50DM7700. Представете си колко забавно ще бъде. Ще можете да покажете на всички Ваши приятели и на цялото си семейство снимките, които сте правили с камерата на телефона си или някое от последните видеа, които сте заснели или намерили в мрежата. Всички ще могат да видят Вашите произведения лесно, достъпно и удобно на най-големия екран в стаята.

Star-Light 50DM7700

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Посрещнете предстоящия сезон и всички забавни и вълнуващи филми и телевизионни предавания от него, с LED екран, с диагонал от 127см (50 инча), 4K резолюция (3840x2160p) и 50Hz скорост на обновяване.

С цифровите звукови системи NICAM Stereo и Equalizer ще бъдете на гребена на вълната от звукови ефекти и тонове. Всяка мелодия, тон и звук са декодирани, усъвършенствани и подобрени, така че да получите само най-добрия резултат от тях. С 16W мощност на вградените говорители и 11 различни порта можете да създадете истински кино салон в собствения си хол. Видове портове и входове: 3 x HDMI, 1 x RJ-45, 1 x S/PDIF, CI+ slot, 2 x USB, 1 x AV, 1 x RF и допълнително Bluetooth и Wi-Fi връзка.

Star-Light 50DM7700

SMART телевизорът Star-Light, с тънък и модерен външен вид, е подходящ за всяко жилищно пространство. Сребристият цвят на рамката му, наподобяваща тъмен графит, се съчетава идеално с останалите цветове в интериора, и се превръща в основен акцент в гамата.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply