четвъртък, юни 13

Star-Light 40DM6600 компактен SMART телевизор

Star-Light 40DM6600 е компактен смарт телевизор (40 инча диагонал), Full HD резолюция и най-важното – много ниска цена.

Star-Light 40DM6600 е създаден за тези, които търсят модерна телевизия в смарт устройство на разумна цена. И ако погледнем към телевизора с тази идея – да това е едно наистина добро предложение. Разделителната способност е Full HD и наистина може да осигури едно добро качество на изображението, особено ако всички настройки са направени подходящо.

Star-Light 40DM6600

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

С помощта на слота Cl+ ще бъде лесно да свържете телевизора с HD кабела. Също така телевизорът има няколко HDMI входа, което е добре, ако решите да го свържете със soundbar система. Това може би ще е оптималния вариант, тъй като устройството разполага с два говорителя с обща мощност едва 8 W.  Ето и списъка на пълната възможност за свързаност:

  • 3 x HDMI;
  • 1 x RJ-45;
  • CI+ slot;
  • 1 x AV;
  • 2 x USB 2.0

И най-накрая стигаме до интелигентните функции. Телевизорът използва операционна система Linux. Тъй като не е най-актуалната, броят на приложенията е малко по-малък. И все пак той осигурява всичко, от което се нуждаете. Потребителят разполага с Netflix, YouTube, приложения за възпроизвеждане на видео и аудио, снимки и други. Телевизорът разполага и с капацитет за съхранение 4 GB, на който освен снимки ще складирате и приложенията, описани по-горе.

Star-Light 40DM6600

Монтажът е изключително лесен, а компактните му размери го правят подходящ и за спални стаи. Диагоналът на този телевизор е 40 инча или 100 см. Той е тънък и подходящ за монтаж и на стена. Разделителната способност, която е предоставена е 1920 х 1080, а благодарение на съвременните технологии, може да бъде наблюдаван от ъгъл до 178 градуса.

Star-Light 40DM6600 не е нито най-добрият, нито най-красивият телевизор. Но е безкрайно евтин, има Full HD резолюция и интелигентно смарт управление. Той е лесен за използване, а благодарение на компактните размери може да бъде инсталиран във всяка стая. Смятаме, че за тази цена, това остава един от най-добрите телевизори.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply