четвъртък, юни 13

Sony SHAKE-X70 – домашна аудио система с мощност от 2400 W

Sony SHAKE-X70 e истинска дискотека, която може да бъде поместена във всекидневната ви. Изключително мощна, красива и удобна за употреба.

Sony SHAKE-X70 e аудио система, която е въплатила в себе си най-доброто от фирмата производител. Добра свързаност, мощна производителност и плътен бас, очакват всеки, който е закупил този уред.

Системата разполага с възможност за висококачествено безжично аудио чрез Bluetooth. Според производителя качеството на звука е повишено, в сравнение с регулярните Bluetooth устройства чрез LDAC технология. За всички, които имат NFC технология на своето смарт устройство, могат просто да го допрат до аудио системата и по този начин тя ще започне да излъчва песните от телефона ви.

Sony SHAKE-X70

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Ако решите да изтеглите приложението на Sony за мобилен телефон – Music Center, може лесно да настройвате звука, качеството, а и без проблем ще достъпвате до всички любими песни. Освен безжичната свързаност, аудио системата разполага и с много добра физическа свързаност. На разположение на потребителя са CD плейър, два аудио RCA входа, USB, HDMI, вход за микрофон и китара.

Както сами виждате, с тази аудио система може да си устроите невероятно домашно преживяване. От караоке до рок концерт, системата ще Ви радва с безупречния си звук. Домашната дискотека може да се подпсили с DJ ефектите, които са предоставени. Четири различни ефекта, достъпни от приложението Fiestable са достъпни, а системата може да бъде управлявана и с жестове.

LED светлини излизащи от задната част на системата, придават вид на клубно светлинно шоу. Те са в различни цветови гами, като са синхронизирани добре с ритъма.

За плътността и дълбочината на баса на Sony SHAKE-X70 се грижи Sound Pressure Horn. Това е система с вътрешна конструкция, която увеличава акустичното налягане, като пропуска енергия през усилващ се извод. В общи линии – перфектни резултати, които наистина може да усетите.

Sony SHAKE-X70

Sony SHAKE-X70 е аудио система, която ще накара и най-големите меломаняци да останат с отворена уста, още първият път, когато я пуснат. Огромната мощ от 2400 W, премесена с кристално чист звук и плътен бас, доставят истинска наслада и на най-претенциозното ухо.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply