понеделник, юни 24

Мощна домашна аудио система – Sony SHAKE-X30

Sony SHAKE-X30 е мощна домашна аудио система с DVD, подходяща за незабравими партита с приятели.

Sony SHAKE-X30 е домашна аудио система, която предоставя невероятен бас. Sound Pressure Horn е система увеличаваща акустичното налягане, пропускайки енергия през усилващ извод. По този начин басовете са значително по-силни от обичайните и придават на звука изключителна плътност.

Sony SHAKE-X30

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

За парти маняците, производителят се е погрижил да предостави и невероятно светлинно шоу. LED светлини от високоговорителя засилват усещането за клубна атмосфера. Светлините предлагат различни разцветки, а синхронизацията им с ритъма, съответстват с духа на партито.

Звукът може да достигне до ауди системата, както през CD player, така и чрез Bluetooth. Благодарение на нова ауди технология LDAC, качеството на звука не се губи при този тип свързаност. Свързаността на Sony SHAKE-X30 също е на достатъчно добро ниво.

Системата разполага с USB, AUX, HDMI входове. Може да свържете вашата система с телевизора и заедно с микрофон да предоставите на гостите си незабравими караоке моменти. За по-любопитната публика, може да свържете електрическа китара със системата и да изпълявате концерти.

В случай, че изтеглите приложението Sony Music Center на своето смарт устройство, може да го свържете със системата и да възпроизвеждате любимите си песни, посредством Bluetooth. Приложението може да се използва и за персонализиране на звуковите настройки.

Sony SHAKE-X30

Въпреки, че много малко от Вас ще използват тази функционалност, аудио системата разполага и с тунер за FM радио.

Размерите на ауди системата са 330 мм x 455 мм x 165 мм за главния говорител и 391 мм x 585 мм x 368 мм за предния говорител. Теглото му е 16.1 кг, а общата мощнсот от 1200 W прави този уред наистина впечатляващ.

За всички, които искат да впечатлят гостите си с невероятен звук, незабравими караоке моменти – това е вашия уред. За всички, които обичат да купонясват в домашни условия, обичат да организират партита, безспорно Sony SHAKE-X30 ще се погрижи за невероятно звуково оформление.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply