понеделник, март 4

Невероятно гейминг изживяване с Sony Playstation 4 SLIM

Сравнение със своя предшественик Sony Playstation 4 SLIM е по-лек, по-добре изглеждащ и също толкова добър.

Конзолата PS4, вече се предлага и в нов по-лек вариант. Но въпреки че има малка надстройка на дизайна Sony Playstation 4 SLIM все още е една изключителна конзола.

Освен, че е намалил размера, PS4 слим е намалил и цената. Това означава, че получавате по-добре изглеждаща конзола на по-малко пари. Разбира се, трябва да направите и някои компромиси. Sony Playstation 4 SLIM не разполага с 4К разделителна способност и няма оптичен аудио изход. Но ако моеж да работите в рамките на тези ограничения, PS4 Slim Ви предлага изключително много за парите.

Sony Playstation 4 SLIM

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Компактният размер на тази конзола го правят подходящ за всички стаи, а като допълнителен бонус работи по-тихо и изразходва по-малко енергия от оригиналния PS4. Размерите са 27,5 х 30,5 х 5,3 см и тегло от едва 2.8 кг.

Въпреки размерите, свързаността остава на изключително високо ниво. Sony PlayStation 4 Slim разполага с 2хUSB порт, 1хAUX порт, 1хHDMI.

Версията, която Ви предлагаме е с капацитет на съхранение 500 GB. Твърдият диск се запълва бързо, но е напълно достатъчен да побере най-важните гейминг предложения. По-запалените могат да надстоят капацитета.

Настройването на конзолата е изключително лесно, особено ако вече сте имали PS4 или по-старата версия на PS3.

Важно е да знаете, че всички стрийминг услуги като Netflix, Amazon prime video и други, който са били достъпни до PS4 са налични и при тази конзола.

Sony Playstation 4 SLIM

Управлението на конзолата се извършва чрез контролера Dual Shock 4. Той е добре познат, лесен за употреба и работи изключително добре.

Конзолата разполага с процесор тип x86-64 AMD Jaguar с 8 броя ядра. Рам паметта, с която разполага е 8 GB GDDR5. Напълно достатъчно и възможно да подкара всички любими игри.

Ако търпеливо сте чакали подходящото време да вземете конзола, сега е моментът. PS4 Slim е достъпен, с каталог от отлични игри, чудесна прозводителност. Външният му вид е прекрасен и поради малките си размери пасва навсякъде.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply