сряда, юли 24

Sony OLED 77A80K – Визуално Съвършенство на Голям Екран

Sony OLED 77A80K представлява голям екран, оформен с изключителна OLED технология и интелигентни функционалности на Google TV. С размер от 77 инча и класификация E, този телевизор отличава с върховно 4K Ultra HD изживяване и впечатляващ дизайн.

Дизайнът на 77A80K комбинира съвременен стил с високо изкуство. Тънкият профил и невероятно тънките рамки около екрана създават ефект на безграничност, поглъщайки ви в изображението. Използването на OLED технология позволява на телевизора да бъде изключително тънък и лек, съчетавайки красота и функционалност в едно.

Телевизор Sony OLED 77A80K, 77" (195 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас E

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Сърцевината на този телевизор е OLED екранът с размер 77 инча, предоставяйки невероятно 4K Ultra HD изживяване. Всяка индивидуална светодиод в OLED панела може да бъде изключена или включена независимо, създавайки безпрецедентен контраст и яркост. Цветовете са живи и наситени, а черното е истинско и безкрайно. HDR подобренията подчертават детайлите в ярките и тъмни области, предоставяйки реалистичност и голяма гама от цветове.

Smart функционалността е обогатена от Google TV, което осигурява лесен и бърз достъп до любимите ви приложения и стрийминг услуги. Навигацията е интуитивна, а възможността за персонализирани препоръки осигурява постоянен поток от нови и интересни съдържания. Гласовият асистент Google Assistant улеснява контрола и търсенето на съдържание, правейки гледането на телевизия още по-удобно.

Звуковата система на XR77A80KAEP е също толкова внушителна. Acoustic Surface Audio+ технологията използва екрана като говорител, предоставяйки пространствен и естествен звук. Технологии като Dolby Atmos добавят тримерен звук, който погружа зрителя в атмосферата на сцената.

Въпреки големият размер, 77A80K не прави компромис с конективността. С HDMI, USB и Bluetooth опции, този телевизор предоставя възможности за свързване на различни устройства – от игрови конзоли до звукови системи, осигурявайки цялостно домашно развлечение.

Заключение:

Sony OLED 77A80K представлява върховната комбинация от величие в дизайна и технологична изцялостност. С ослепителното 4K изображение на голям екран, интелигентни функции и аудио изживяване на високо ниво, този телевизор се превръща в абсолютно вълнуващ център на вашия домашен театър.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply