четвъртък, юни 13

Sony OLED 65A75K – Ненадмината красота на OLED технологията

Sony OLED 65A75K е телевизор, който издига визуалното изживяване на съвсем ново ниво. Съчетавайки невероятно качество на изображението с елегантен дизайн, този OLED телевизор предлага ненадмината красота и изключителност във всяко гледане.

С 65-инчовият OLED екран, Sony OLED 65A75K ви дава възможността да се потопите в изключително ясни и реалистични цветове. OLED технологията използва самоподсветяващи се пиксели, което означава, че всеки пиксел може да се изключи напълно за истински черен цвят и безупречна контрастност. Резултатът е изображение с безкрайно висока динамика, богати детайли и изумително широки ъгли на гледане.

Телевизор Sony OLED 65A75K, 65" (164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100Hz, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът поддържа 4K Ultra HD разделителна способност, която ви предоставя невероятна детайлност и яснота на всяка сцена. Независимо дали гледате филми, спортни събития или играете видео игри, всяко изображение е оживено с богати цветове и реалистични нюанси.

Sony OLED 65A75K разполага с технологията X1 Ultimate, която е мощен обработващ чип, предназначен да подобри качеството на всяко изображение. Той осигурява усъвършенствани детайли, цветове и контраст, като анализира и обработва входния сигнал, за да предостави оптимално визуално изживяване.

Освен впечатляващото изображение, Sony OLED XR65A75KAEP предлага и богат звуков опит. Телевизорът е снабден с технологията Acoustic Surface Audio, която използва целия екран като вибрираща повърхност, за да предава звука директно от самия екран. Това създава уникално звуково преживяване, като се чувствате, че звукът идва директно от изображението.

Телевизор Sony OLED 65A75K, 65" (164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100Hz, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Sony OLED XR65A75KAEP също така е снабден с операционната система Android TV, която ви дава достъп до безброй стрийминг услуги, приложения и игри. Можете да гледате своите любими филми и сериали от популярни платформи като Netflix, YouTube и Amazon Prime Video, като се наслаждавате на богатата колекция от развлекателни съдържания.

Дизайнът на телевизора е изчистен и елегантен, с тънки рамки и минималистична стойка, която се слива хармонично с вашия интериор. Комбинацията от стил и функционалност прави Sony OLED 65A75K перфектен избор за всяко пространство.

Заключение:

Sony OLED 65A75K е телевизор, който ви впечатлява с невероятното си качество на изображението и звука. С OLED технологията, виждате и чувате всеки детайл с изумителна яснота и реализъм. С операционната система Android TV вие се наслаждавате на множество развлекателни възможности. Sony OLED 65A75K е телевизор, който съчетава красота, функционалност и иновативни технологии в едно.

Leave A Reply