вторник, февруари 27

Аудио система с караоке режим – SONY MHC-V83D

SONY MHC-V83D е аудио система, създадена за невероятни парти изживявания, многоцветни светлини и караоке режим.

SONY MHC-V83D извежда звук чрез своя Omnidirectional Party Sound. Той е създаден от говорители предназначени за качествени високи честоти и говорители за среден диапазон, разположени под ъгъл. По този начин музиката достига до всички намиращи се в стаята. Изключително мощният звук е способен да уплътни и най-голямата стая.

SONY MHC-V83D

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Освен това, ауди системата разполага с функция за подобрение на звука – DSEE. Тя възстановява детайлите от компресираната сума, като създава висококачествен звук, който се доближава максимално до оригиналното звучене.

В комплект с прекрасното музикално озвучение, върви и светлинно шоу. Omnidirectional Party Light системата извъчва наситени синьо – зелени светлини, създавайки усещане за нощен клуб. Корпусът на ауди системата разполага и с необходимите портове за по-добра свързаност:

  • 1x USB;
  • 1 x HDMI Out;
  • 1 x Analog Audio;
  • 2 x Mic in.

С два входа за микрофон може да изпълнявате незабравими дуетни песни, а още по-запалените, могат да свържат своята китара към аудио системата. Може да избирате и между три режима за използване на китарата: Clean за ясен звук; Overdrive за изкривен звук и Bass за любителите на бас китарите.

Управлението на системата става посредством контролери, разположени в горната част на устройството. Там вие може да следите всички необходими данни, посредством малък дисплей. За по-мързеливите, системата предлага и възможност за управление с жестове.

За по-голямо удобство може да свържете аудио системата със своя смартфон. Забавното приложение Fiestable ще ви помогне да управлявате музиката, да настройвате качеството на звук, а с гласови команди да ръководите партито.

SONY MHC-V83D

Най-удобната част на SONY MHC-V83D е възможността му да се свърже с 3 Bluetooth устройства едновременно. Така ще може да получите невероятни песни, от няколко устройства едновременно.

Размерите на този уред са 370 мм х 428 мм х 1051 мм, а теглото му е 23.4 кг. Разбира се не трябва да се притеснявате за килограмите, защото уредът (както и неговите колеги) разполага с лесни за употреба колелца.

Препоръчваме този уред на всички парти любители. Изключително мощен с 360 градусов диапазон на звука, тази аудио система ще ви предостави незабравими изживявания!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply