неделя, декември 3

Sony MHC-V73D – аудио система, която предлага повече от това, за което плащате

Sony MHC-V73D е парти аудио система, която е съвместила в себе си невероятна мощ, уникален бас, звукови и светлинни ефекти.

Sony MHC-V73D е проектиран да бъде неразделима част от всяко парти. Без значение колко добре сте украсили къщата, колко скъпа храна сте поръчали, вашите гости ще говорят само за тази аудио система.

Има два основни аспекта, които привличат вниманието в тази система. Големият корпус и хипнотизиращите LED светлини. За по-голяма леснота, производителят е инсталирал колела, което ви позволява да го плъзгате по стаите. Горната част на контролния панел е защитена от пръски. Всъщнсот контролният панел представлява диск, върху който са съсредоточени всички функционалности на уреда.

Sony MHC-V73D

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Контролерите изглеждат модерно, с цветни светлини около бутоните. Сензорният панел работи добре, а малък LED дисплей показва информация като метод на свързване, нива на звук и други. Точно до него се намира и покрита кухина с USB порт, MIC порт и порт за китара.

Движейки се отгоре надолу, вие ще забележите четири високоефективни пищяла – два отпред и два отзад. Те разширяват звуковия диапазон, увеличават нивото и разпространяват звука навсякъде. Под емблемата на Сони, ще забележите и вграден DVD плейър.

Под пищялките са разположени и средночестотните драйвъри, а в долната част е Jet Bass Booster. Както името Ви подсказва, това е отговрния за прекрасния бас.

Но, все пак трябва да отпележим, че този високо говорител не е подходящ само за партита. Може да го свържете с телевизора и да играете любимите си игри. А звукът, който ще получите, определено е запомнящ.

Sony MHC-V73D

Sony MHC-V73D лесно се изтрелва на челните позиции за аудио системите. Той покрива всеки сегмент от качеството на звук, може да бъде контролиран с жестове, а благодарение на Wi-Fi свързаност, може да избирате любимите си песни през мобилното устройство.

Тази аудио система е проектирана изцяло за хора, които не обичат да лягат рано. Безспорно Sony MHC-V73D ще Ви предостави невероятни изживявания и ще бъде част от най-запомнящите Ви партита.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply