събота, април 13

Sony LED 85X95K – Колосален Екран, Вълнуващо 4K Изживяване

С Sony LED 85X95K влизате в свят на възможности, където големият екран, високата резолюция и интелигентните функционалности съчетават се, за да предложат едно от най-изключителните телевизионни изживявания. Този 85-инчов телевизор с Smart Google TV и 4K Ultra HD екран представлява не просто голям екран, а вратата към кинематографско вълнение в дома ви.

Дизайн и Визия: LED 85X95K не е просто телевизор, той е визуално изкушение. Със своите тънки рамки и елегантна стойка, този модел внушава със своя колосален размер и изтънчен дизайн. При включен екран, той се превръща в централен елемент във всяка стая.

Телевизор Sony LED 85X95K, 85" (215 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас E

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

4K Ultra HD Изображение: С резолюция от 4K Ultra HD, този телевизор ви отпраща в свят на безупречна яснота и детайли. Технологията за обработка на цветовете XR Triluminos гарантира, че всяка нюансация се възпроизвежда с възможно най-голяма точност. Поддръжката на HDR допълва визията с богатство на контрастите и по-широка гама от цветове.

Smart Google TV: С умните функционалности на Google TV, този телевизор става центърът на вашето домашно развлечение. Лесен достъп до приложения като Netflix и Disney+, както и интуитивен контрол с гласов асистент, гарантират, че вашият телевизор винаги е свързан с любимите ви съдържания.

Аудио Преживяване на Върховно Ниво: XR85X95KAEP не само пленява с визията си, но и оглушава с чистия и мощен звук. С технологията Acoustic Multi-Audio, звукът се излъчва точно там, където се изобразява и картината. Технологията Dolby Atmos добавя тримерен звук, поглъщайки ви в сцената.

Голям Екран, Висок Клас: С размер от 85 инча, този телевизор е истинско майсторство на големия екран. Идеален за гледане на филми, спорт и игри, той предоставя интензивно и имерсивно изживяване, което едва ли може да се изпревари.

Свързаност и Бъдеще-Съвместимост: С HDMI и USB портовете, този телевизор предоставя свързаност за всякакви устройства. Съвместимостта му с бъдещи технологии гарантира, че ще се наслаждавате на висок клас развлекателен опит за много години напред.

Заключение: Sony LED 85X95K представлява телевизор, който надминава големината си, предлагайки изключително вълнуващо 4K изживяване. Съчетавайки огромен екран, умни функционалности и висок клас технологии за изображение и звук, този модел създава удивително домашно киното, което оставя непрекъснато впечатление.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply