четвъртък, април 18

Sony LED 65X80K – Изисканост и Изглед като в Кино

Sony LED 65X80K е изключително висококачествен LED телевизор, който съчетава елегантен дизайн с впечатляващо изображение и впечатляващ звук. Този модел на Sony е създаден да задоволи изисканите нужди на ценителите на качествено гледане на филми, сериали и спортни събития.

С LED технологията на Sony LED KD65X80KAEP можете да се наслаждавате на ярки цветове, остър контраст и детайлност на всяка сцена. Телевизорът е оборудван с 65-инчов 4K Ultra HD екран, който ви предлага резолюция четири пъти по-голяма от Full HD. Това означава, че всеки пиксел е прецизно възпроизведен, за да предложи изключителна яснота и детайлност на изображението. Богатите и наситени цветове, комбинирани с дълбоки черни нива и ярки бели тонове, създават реалистична и жива картинка, която ви поглъща.

Телевизор Sony LED 65X80K, 65" (164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Sony LED 65X80K също така разполага с HDR (High Dynamic Range) технология, която подобрява динамичния обхват на изображението. Това означава, че ярките области са по-светли и детайлни, докато тъмните сцени се възпроизвеждат с по-голяма дълбочина и контраст. Така можете да се наслаждавате на филмите и сериалите си с повече реализъм и емоция.

Звукът на Sony LED 65X80K също е впечатляващ. Телевизорът е снабден с вградени високоговорители, които осигуряват ясен и мощен звук. Технологията ClearAudio+ оптимизира звуковото изживяване, като гарантира ясност и баланс на звука. Освен това, с Dolby Atmos можете да се наслаждавате на пространствено звуково изживяване, където звукът се движи около вас, създавайки реалистична атмосфера.

Sony LED 65X80K разполага също и с множество интелигентни функции. Операционната система Android TV ви дава достъп до безброй приложения и услуги за стрийминг, като Netflix, YouTube, Amazon Prime Video и други. С вградения Chromecast можете лесно да споделите съдържание от своите мобилни устройства на голям екран. Гласовото управление, осигурено от вградения Google Assistant, ви позволява да контролирате телевизора си с гласови команди, без да се налага да използвате дистанционното управление.

Телевизор Sony LED 65X80K, 65" (164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайнът на Sony LED 65X80K е семпъл и елегантен. Тънките рамки около екрана и стилният стойка придават на телевизора изтънчен вид, който се вписва перфектно във всяко помещение. Също така, телевизорът е снабден с възможност за монтаж на стена, което ви позволява да го поставите на предпочитаното място и да създадете оптимално пространство.

Заключение: Sony LED 65X80K предлага впечатляваща комбинация от качество на изображението, звуково изживяване и интелигентни функции. Този LED телевизор е идеалният избор за всички, които ценят високата резолюция, живите цветове и богатия звук, съчетани с модерен и стилен дизайн.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply