събота, април 13

Sony BRAVIA OLED 65A95L (2023) – Кинематографско Вълшебство с Най-Високо Качество на Изображението

Sony BRAVIA OLED 65A95L (2023) представлява зрелищно съчетание от висококачествен OLED екран, интелигентни функционалности на Google TV и възможности за изключително звуково изживяване. С екран от 65 инча (164 см), 4K Ultra HD резолюция и 100 Hz честота на опресняване, този телевизор предлага несравнимо качество и ниво на реализъм.

Дизайнът на Sony BRAVIA OLED 65A95L е подчертано елегантен и изискан. Тънките рамки около OLED екрана създават илюзията за безкрайност, като гледането на този телевизор се превръща в истинско изживяване без отвлекателни елементи. Изграденият от стъкло и метал корпус допълва високия стандарт на изработка, който бихме очаквали от топ-клас устройство.

Телевизор Sony BRAVIA OLED 65A95L, 65" (164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Class G (Model 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Ключовият фактор, който прави този телевизор уникален, е OLED екранът. Тази технология използва органични светодиоди, които са в състояние да излъчват светлина индивидуално. Това позволява на BRAVIA OLED 65A95L да предостави невероятен контраст със съблазнително черно и ярко бяло. 4K Ultra HD разделителната способност, характерна за този модел, допълнително повишава нивото на детайлите, предоставяйки ви усещане за реалност във всяко изображение.

Системата за цветове на този телевизор е още едно отличие. Технологията TRILUMINOS, представена от Sony, разширява гамата от цветове, които е в състояние да предаде, създавайки изключително богата и реалистична цветова палитра. Цветовете са живи, наситени и с истински нюанси, които придават на всеки кадър допълнителна дълбочина.

Smart функционалността на този модел е задвижвана от Google TV. Навигацията е интуитивна, а лесният достъп до популярни приложения като Netflix и YouTube прави гледането на любимите ви съдържания лесно и удобно. Гласовият асистент Google Assistant допълнително улеснява контрола и търсенето на съдържание.

Звуковата система на този телевизор е от висок клас. Вградената аудио технология предоставя истинско акустично изживяване. Технологии като Dolby Atmos осигуряват пространствен и детайлен звук, който ви окупира в сцената. Възможността за адаптивно управление на звука ви позволява да настройвате аудио изхода спрямо околната среда.

Конективността на този телевизор е обширна, предоставяйки HDMI, USB и Bluetooth опции. Това ви позволява свързването на разнообразни устройства – от игрови конзоли до звукови системи, допълвайки тъй само вашето визуално изживяване.

В заключение, Sony BRAVIA OLED 65A95L (2023) съчетава най-добрите технологии, за да предложи кинематографско изживяване във вашия дом. Висококачественото изображение на OLED екрана, умните функционалности на Google TV и аудио изживяването правят този телевизор подходящ за тези, които търсят най-доброто в домашното развлечение.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply