вторник, юни 18

Sony BRAVIA LED 75X75WL – Впечатляваща 4K Шедьовър в Домашното Кино

Sony BRAVIA LED 75X75WL представлява не просто телевизор, а домашно кино изживяване на следващо ниво. С 75-инчовия си дисплей, Smart Google TV функции и 4K Ultra HD резолюция, този модел въплъщава връхната точка на технологичния напредък и естетика в света на телевизионните устройства.

Изключителен 4K Ultra HD Дисплей – Реализъм без Компромиси

75X75WL разполага с 4K Ultra HD дисплей, който предлага изключителна яснота и реализъм. Всеки детайл е виртуално оформен, като зрителите се потапят в многопластово изживяване на цветове и контрасти.

Телевизор Sony BRAVIA LED 75X75WL, 75" (189 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, Class F

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Smart Google TV – Лесен Достъп до Съдържание

С вградената Smart Google TV платформа, този телевизор предлага несравнен достъп до богато разнообразие от филми, сериали и приложения. Гласовото управление улеснява навигацията, като създава по-интуитивно изживяване.

Мощно Аудио – Acoustic Multi-Audio Технология

BRAVIA KD75X75WLPAEP се гордее с Acoustic Multi-Audio технологията, която създава пространствен звук и ви потапя в обвиващо аудио изживяване. Звукът се движи синхронно със сцената, правейки го по-реалистичен и емоционален.

Ambient Optimization – Автоматично Оптимизиране на Визията

С Ambient Optimization технологията, този телевизор адаптира яркостта на екрана и цветовете спрямо околната светлина, предоставяйки винаги оптимизирано визуално изживяване.

Eлегантен Дизайн – Съвременна Стойка и Тънък Профил

75X75WL се представя със стилове форми и прецизен дизайн. Тънката му стойка и минималистичният рамков дизайн го правят не просто екран, а истински произведение на изкуството.

Google Assistant и Безжични Възможности – Свързаност в Изобилие

С вградения Google Assistant и разнообразни безжични възможности, този телевизор не само е хъб за развлечения, но и интелигентен помощник във вашия дом.

Sony BRAVIA LED 75X75WL е сбъдната мечта на ценителите на висококачествено възпроизвеждане на съдържание в домашната кинозала. С този модел се наслаждавате на перфектен баланс между технология и изтънченост, който прави всяко гледане на телевизия удоволствие.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply