сряда, юли 24

Sony 77A80J – с Google TV и над 700 000 филма

Трудно би било да се съберат и опишат на едно място всички невероятни умения, които притежава Sony 77A80J. Той Ви предлага пълна порция от изключително висока XR Super Resolution 4K, съраунд звук и реалистична картина, като превръща всеки обикновен филм или телевизионно предаване в приключение, задоволяващо както погледа така и ума и ушите!

Sony 77A80J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Цветната информация при OLED екрана на Sony 77A80J се получава чрез използването на органични съединения на въглеродна основа, които излъчват  червена, зелена и синя светлина под влиянието на електрически ток. Основните разлики между OLED и LCD екраните е в това, че при първите няма „подсветка” и завъртащи се кристали. Не е необходим външен източник на светлина за наелектризирането на органичните цветови съставки, което води до много ниска консумация на ток и до възможността за производство на много тънки профили. OLED екраните са победили в най-точното изобразяване на цветовете, оптимизират най-добрия възможен контраст/нива на „черно”, като запазват постоянството в цветовете си дори погледнати от много малък ъгъл – силно в дясно или силно в ляво.

Cognitive Processor XR™ позволява на уникалният дисплей да предлага широка палитра и да възпроизвежда всеки цвят с фини разлики, като тези в реалния свят. Cognitive Processor XR™ е достойна конкуренция на способностите на човешкото око. По същество процесорът разделя сцената на различни зони, за да ги анализира едновременно, вместо конвенционалните телевизионни процесори, които обикновено откриват единични елементи, и ги анализират един по един. В допълнение на това специалната технология XR Remaster HDR представлява обектно базирана обработка на данните, която извежда прецизността на ново ниво, като добавя настройки на нюанса, наситеността, яркостта, вектора на движение, честотната лента и др. Резултатът е изключително реални сцени с по-голяма дълбочина, реалистични текстури и повърхности с естествени цветове.

Аудио технологията Acoustic Surface Audio, патентована технология на Sony, превръща целия дисплей в гигантски високоговорител. Технологията използва задвижващи устройства зад гърба на Sony XR77A80JAEP, за да вибрира панелът на телевизора, създавайки директно звук от екрана! В допълнение, той използва мощен субуфер, насочен напред, за добавяне на бас и пространствен ефект. По този начин Sony 77A80J придобива възможността да озвучава индивидуално всяко едно движение на екрана, да следи отдалечаващите, приближаващите или вътрящите се в кръг обекти и да пресъздава движенията им в реално време.

Sony 77A80J

Sony 77A80J работи с Apple AirPlay/Apple HomeKit, а чрез приложението Google TV получавате над 700 000 различни филма и телевизионни предавания, сред които ще можете да избирате. Това са над 700 000 вечери повече забавление, независимо дали ще ги прекарате в собствената си компания или в тази на семейството или приятелите си. С функцията за Гласово търсене лесно, просто и бързо ще можете да назовете точно това, което Ви се гледа в момента. Можете, както да назовете конкретното име на филма или предаването, така и цял жанр, като например „комедии” и пред Вас веднага ще се покаже дълъг списък с филми в избраната категория. Няма повече тромаво натискане на копчета, дълго взиране в екрана и търсене, чакане, скролване и изнервяне. Всичко със  Sony 77A80J е забавно, бързо и приятно.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply