четвъртък, юни 13

Sony 75X93J – създаден от човешки интелект

Монтиран на голяма стена, в просторно помещение, с този 75 инчов екран ще изпълните зоната с живот и забавление. Sony 75X93J притежава човешки интелект, внесен в него от Cognitive Processor XR™. Това не е поредната маркетингова реклама, а истинска когнитивна интелигентност! Тези когнитивни способности разбират и симулират човешкото поведение, в резултат на което, възпроизвеждат начина, по който човек вижда и чува. Процесорите Cognitive Processor XR™ присъстват и свързват цялата линия от предложения на първокласни телевизори на Sony за 2021г. По същество този умен процесор разделя сцената на малки отделни зони, за да ги анализира едновременно, по-лесно и по-бързо, вместо конвенционалните телевизионни процесори, които обикновено откриват единичните елементи един по един.

Sony 75X93J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

В комбинация с Full Array LED панел, телевизорът се превръща в истински конкурент на способностите на човешката перспектива. Full Array LED панел е кинематографски контраст, който може да възпроизвежда много точни до човешкото око тонове, както в дълбоко черните, така и в силно изсветлените зони. Плътността на LED светлините може да се регулира в зависимост от сцената, като телевизорът сам локализира зоните, към които е нужно да придаде повече осветеност и тези, към които е нужно да намали светлината, за да се получи ясен образ, дори в най-миниатюрните детайли.

С Google TV получавате още хиляди филми, сериали и телевизионни предавания. А, Вие ще искате много от тях, защото няма да можете да спрете да се наслаждавате на образите и картините, защото Sony XR75X93JAEP ги представя по-различен и много по-вълнуващ начин от познатото до сега. Чрез обширното 4K преобразуване, Вие и Sony 75X93J получавате достъп до огромна база данни от забравени от конвенционалните телевизори цветове, тонове, текстури и повърхности. С очите си ще усещате грапавината и мекотата на всички форми и релефи.

Ще можете дори да избирате сред множеството филми и предавания само чрез гласа си. Без повече никакво дразнещо натискане на копчета, тромава и дълго прелистване и търсене. Гласовият асистент ще слуша Вашите команди и ще ги изпълнява безапелационно. Просто назовете името на филма, който в момента Ви се гледа и телевизорът бързо ще превключи на него, или назовете жанр, например „екшън” или „комедия” и пред Вас, за миг ще се визуализира дълъг списък с филми от избраната категория. Толкова лесно, бързо и удобно!

Ще можете дори да свържете Вашите Smart устройства на iOS или Android и бързо да преглеждате съдържанията от тях на големия екран. Бъдете креативни и прехвърлете любимата си книга, работата си или забавни снимки и клипове, с които да се забавлявате, докато преглеждате с приятелите или семейството си.

Няма как да бъде пропуснат да се спомене и факта, че освен невероятна и интелигентна картина, със Sony 75X93J получавате и още толкова невероятен и завладяващ звук! Целият екран се превръща във високоговорител, който следи действията в картината и се регулира автоматично спрямо тях. Мелодиите, звуците и тоновете се превръщат в магия. А, диалозите и монолозите допълнително се подсилват и оптимизират от технологията Voice Zoom™ 2.

Sony 75X93J

Въпреки големия си екран, Sony 75X93J може да бъде поставен дори на тесни и ограничени пространства, благодарение на удобната си и гъвкава стойка, която може да се регулира спрямо ширината на плоскостта, върху която ще бъде поставен. Освен удобна – опората и рамката на Sony 75X93J са резултат от много фин и стилен дизайн. Направени изцяло от алуминий, с гладка и равна повърхност, те ще красят помещението дори когато екранът е изключен. Телевизорът може да бъде монтиран към стената с VESA съвместимост 300 x 300.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply