четвъртък, юни 13

Sony 65XH9505 – перфектният телевизор

Sony 65XH9505 предоставя на потребителя агресивен подход към цветовете и яркостта, което не може да се сравни с нито един друг телевизор в този клас.

Sony 65XH9505 може да се настрои по три начина: окачен на стената, поставен на краката (прикрепени към долните ъгли) или крака позиционирани към центъра му. В крайна сметка, не всеки има стойка за телевизор, достатъчно широка за 65 инчов екран.

Sony 65XH9505

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дистанционното управление на телевизора е много добро. Sony най-накрая прие дългогодишните критики, отхвърляйки предишните бутони, изработвайки ново метално дистанционно с подсветка.

Основните характеристики на картината идват от LCD панел с високи нива на яркост. Телевизорът контролира изключително добре зоните на затъмняване. Контролите за подсветка се управляват от процесор X1 Ultimate. Това е най-мощният процесор на Sony.

Едно от най-големите предимства на Sony 65XH9505 е 4K ULTRA HD възможността, която предоставя. Заедно със системите за управление на цветовете Sony Live Color, Triluminos и X-Dynamic Range, телевизорът предоставя невероятно изживяване и безкрайно наситени, ярки цветове. Картината на телевизора остава изключително добра, дори когато го гледате под ъгъл.

Високоговорителите на телевизора също са с нов дизайн. Той използва заоблена форма и вътрешна структура, за да генерира по-динамичен обхват и мощност на звука. Новите високоговорители X-Balanced гарантират сериозно впечатляващ звук и бас, без да изкривяват шума.

Интелигентните функции на телевизора се предоставят от Android TV. Той е лесен за използване и веднъж свързали телевизора към своя интернет, потребителят може да се възползва от прекрасни картини в YouTube, Netflix, HBO GO. За по-мързеливите пък е предвиден гласов асистент, който разпознава дори английски с български акцент.

Sony 65XH9505

Капацитетът за съхранение на телевизора е цели 16 GB, които са лесно достъпни, тъй като телевизорът има достатъчно портове за свързаност: 1 x Вход за данни; CI+ slot; 4 x HDMI; 3 x USB.

Телевизорът е с изключително красив дизайн, тънка и елегантна рамка, а големите му размери създават усещане за домашно видео. Наистина, това е е телевизор, който си заслужава!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply