понеделник, юни 24

Ярък, красив и работещ без усилие – Sony 65X7055

Sony 65X7055 е един от двата телевизора на компанията, брандирани с логото “Ready for Play Station 5”.

Единственият проблем на Sony 65X7055, че чака актуализация, която ще донесе 4К @ 120 Hz (HFR), VRR (Variable Refresh Rate) и ALLM (Auto Low Latency Mode) към HDMI портовете. А спойката между PS5 и телевизорът, ще бъде нещо, което ще накара всеки по запален геймър да закупи този продукт.

Sony 65X7055

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Рамката на телевизора, както и при другите модели, е достатъчно малка, за да предостави допълнителен обем на огромния 65 инчов екран. Той е достатъчно тънък (около 7 см), а за стабилността му се грижат две V-образни стойки. Те седят на около 110 см една от друга, така че ще е добре да проверите дали мебелите ви са готови за този телевизор.

Няма да останете недоволни и що се касае до свързаността. Телевизорът разполага с:

  • 3 x HDMI;
  • 1 x S/PDIF;
  • 1 x Вход за данни;
  • 3 x USB;
  • 1 x SD Card slot.

Има вграден Bluetooth, както и възможност за Google Chromecast. За мощността на телевизора отговаря процесор X1. Това включва и LED подсветка с локално затъмняване и поддръжка на HDR 10, HLG и Dolby Vision HDR, а за звука е предвиден Dolby Atmos.

Телевизорът е калибриран с Linux операционна система, а към него има вградени приложения на YouTube, Netflix, както и възможност за достъп до други приложения.

Sony 65X7055

Интересна е технологията за обработка на движението X-Motion Clarity. Както винаги, тя работи добре, дори при най-натоварените екшън сцени. Основните нива на черното са отлични за LCD панела. Sony предлага и огромен обхват за избор на филтри – Contrast Enhancer, Local Dimming, X-tended Dynamic Range и Black Adjust. Те работят чрез анализ на картината в реално време, като телевизорът се опитва да оптимизира изображението в съответствие със светлината и кадъра във всяка секунда.

За звука се грижат два говорителя с обща мощност 20 W. Но пък технологиите, които са предоставени на телевизора, карат звука да се усеща далеч по-добър от очакваното. Телевизорът разполага с технология за изчистване на шума, съраунд звук, както и допълнителен бас.

Sony 65X7055 е един страхотен телевизор, не само за любителите на красивите научнопопулярни филми или дългите кино маратони. Това е телевизор, който ще бъде полезен и на всеки любител на електронните игри, както и на тези, които обичат да съфират онлайн.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply