сряда, април 24

Sony 55XH9096 – с четири ядрен процесор

Smart телевизор Sony 55XH9096 с огромен 55 инчов екран, 4К качество на картината, съраунд звук и операционна система Android. Какво повече може да искате? Този телевизор притежава всичко, което е нужно, за да получите желаното забавление и комфорт по време на гледането на телевизионни предавания или филми.

Sony 55XH9096

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Невероятните аудио и видео технологии вградени в Sony 55XH9096 ще Ви дарят с реалистична и цветна картина и естествено обгръщащ Ви звук.

 

Какви предимства получавате със Sony 55XH9096?

  • 4К качество на картината с 3840 пиксела по хоризонтала и 2160 пиксела по вертикала, което го прави четири пъти по-добър от конвенционалните телевизори и с много по-широко представен цветови спектър, в сравнение с HD резолюцията;
  • Четири ядрен процесор тип Quad core – много процесорна архитектура, проектирана по специален начин, за да осигурява по-бърза процесорна мощност и по-бързо и ефективно управление на специалните технологии вградени в устройството. Четири ядрените процесори интегрират два дву ядрени процесора в един процесор, като всяко едно от ядрата може да управлява отделни и различни една от друга инструкции и команди.
  • Телевизорът е оборудван с Wi-Fi и Bluetoothвръзка и интерфейс от 4 HDMI порта, 2 USB порта, 1 CI + слот, 1 S/PDIF порт, 1 Mini-Jack порт, 1 Composite Video порт. Свързва се и работи с iOS и Android устройства, през които можете да предавате поточно съдържание към телевизора.
  • Screen mirroring – функция за огледално отразяване на екрана. Допълнителна функция, която Ви позволява да отразявате екрана от мобилно устройство на телевизионния екран, без да използвате никакъв кабел, освен Wi-Fi Direct технологията. Sony 55XH9096 притежава 16 GB капацитет на паметта.
  • Включени стрийминг приложения: Netflix, Youtube и HBOGo;

 

С X-Motion Clarity получавате още по-добро „мащабиране” на движенията. Тази технология поддържа всичко гладко и реалистично, изпълнено с екшън изображения. Всяко „мигане“ се контролира индивидуално като допълнително се оптимизира продължителността му, докато яркостта се увеличава, когато е необходимо. Всяка картина е без загуба на яркост. Подобна е функцията на технологията Dynamic Contrast Enhancer, с разликата, че тя контролира контраста не спрямо изображенията, а спрямо околната среда (стаята). Контрастът се променя, когато в стаята стане прекалено светло, като когато включите осветлението и обратно – контраста се регулира отново автоматично, когато осветлението в стаята се изключи и стане тъмно. В резултат на това автоматично регулиране и оптимизиране получавате нужното насищане и ясното на картината, като тя не остава нито прекалено тъмно, нито прекалено светла. Контрастът е постоянно перфектен. Това може да накара някои от изображенията визуално да „изскочат” или да изпъкнат спрямо останалите.

Local Dimming, преведено от английски – „локалното затъмняване” е техника, която подобрява нивата на черното на Вашия телевизор. Тъмните части на екрана стават изключително тъмни с тази техника. Тъй като Local Dimming притежава повече светодиоди, локалното затъмняване може да увеличи контрастното съотношение, за да образува по-добро изображение, което е много по-фино и по-целенасочено от стандартното, създавайки по-дълбоки, по-тъмни и по-богати изображения, които правят това, което гледате на екрана, на практика да оживява.

В допълнение на всичко това, друга технология – HDR10 използва статични метаданни за предаване на информация за предадено съдържание. Тези метаданни включват спецификациите на монитора, първоначално използван за обработка на видеоинформацията; нивото на черното; максималното ниво на яркост и цветовия диапазон, както и самото съдържание (най-високата стойност за всеки подчервен, зелен или син пиксел, заедно с средното ниво на пикселите)

Sony 55XH9096

Dolby Vision и Dolby Digital Plus добавят динамични данни за движение към основните HDR данни за изображения. Dolby Vision съчетава информация „сцена след сцена“, получена от източник, съвместим с капацитета на тези телевизори, с характеристиките на яркост, контраст и цветен спектакъл. Помощници на техните основни функции са: Dolby Atmos; Dolby Digital; S-Master Digital Amplifier; DTS Digital Surround; Advanced Auto Volume; Alternate Audio; Auto Surround; Acoustic Multi-Audio; Auto Mute; Clear Phase; Dolby AC-4; Sound Positioning Tweeter и HDMI Audio Return Channel (eARC).

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply