сряда, април 24

Sony 55XH9077 – дълбоки изображения с дълбок контраст

Технологиите на Sony 55XH9077 го правят уникален и невероятен. Телевизорът може да възпроизведе максимално качествена картина с перфектни детайли и реални звуци.

Технологията Object-based HDR remaster обръща специално внимание на всеки един цвят, като извършва подробен анализ, според данните от който, оптимизира и регулира контраста. Останалите телевизори регулират по подобен начин контраста само, че по черно-бялата крива, а не според различните цветове. Това прави тази технологии уникална спрямо останалите технологии регулиращи контраста. Именно това е и най-оптималния начин за създаване на гладка и наситена картина, без „ленти”, които често възникват при останалите телевизори, регулиращи по черно-бялата крива на контраста. Заедно с това получавате наситени и дълбоки цветове, които сякаш можете да докоснете. Пресъздават се реални детайли от текстури и повърхности, които ще имате чувство, че можете да докоснете и да усетите тяхното специфично усещане на допир. Помощник на тази уникална технология е TRILUMINOS, който допълнително разширява цветовия диапазон. Тази технология съхранява в базата си данни милиарди цветове и нюанси и отново на принципа на анализа, установява точно кои цветове, в картината, се нуждаят от допълнително насищане, за да бъде образът максимално естествен, вместо избледнял или посивял. Всичко това Ви доставя забавление и приятно настроение, защото ще можете истински да се потопите в сцените. Този вид технология е патентована от компанията на Sony, така че можете да получите подобно изживяване само със Sony 55XH9077 или друг подобен модел от поредицата. Телевизорите работещи с TRILUMINOS не използват традиционната бяла подсветка, а сами я произвеждат. Те използват чист син източник на светлина, като го смесват с червени и зелени източници и по този начин получават естествена чисто бяла светлина. Ето още една незаменима технология, която не можете да получите с нито един друг телевизор.

Sony 55XH9077

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Ще се наслаждавате и на перфектно синхронизиран звук в комбинация с уникалната картина и начинът и на възпроизвеждане. Как се постига този ефект? Иновативните високоговорители на Sony 55XH9077 не са разположени стандартно (както при останалите телевизори) под екрана, а са разположени на гърба, централно. Акустичният Multi-Audio™ 5 модел включва дори два високоговорителя, които следят картината и озвучават нейните движения. В резултат на тяхната работа ще чувате, виждате и усещате как обектите се отдалечават, приближават или се въртят в кръг. В унисон с тези високоговорители работи и технологията Dolby Atmos®, която допълнително поема част от озвучаването и го изпраща напред в стаята, като възпроизвежда посоката на звука от горе и от страни. Звукът с Dolby Atmos® Ви обгръща. Многоизмерния звук със S-Force Front Surround пък преобразува изходите на телевизора в мощни високоговорители, които разпръскват звука във всички посоки в пространството. С всяка една от тези технологии ще бъдете изумени и ще имате усещането, че действията от сцените се развива в хола Ви, точно около Вас.

Sony 55XH9077

Визията на Sony 55XH9077 също няма как да се пропусне да бъде спомената. Дизайнът на този модел няма да бъде пропуснат и от нито един от Вашите гости. Изключително тънката и лека алуминиева рамка придава минималистичен вид на екрана. Ще имате усещането, че рамката сякаш се отдръпва, когато задържите вниманието си над картината. Рамката няма да дразни погледа Ви и няма да отнема ненужно от периферното Ви зрение. Sony 55XH9077 лежи на дискретна стойка, която може да заема различни позиции. Да се свива или разширява, което дава удобството да бъде поставена както върху широка площ, така и върху съвсем тясна и ограничена.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply