неделя, май 26

Sony 55XH8196 – с над 5000 добавени приложения

Sony 55XH8196 е Smart телевизор, който може да Ви потопи в един различен свят, изпълнен с живописни цветове и обгръщащи звуци. Превърнете вечерите си и всяко обикновено гледане на филм или телевизионно предаване в невероятна магическо изживяване, защото го заслужавате.

Sony 55XH8196

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този Smart телевизор, притежаващ Android TV ще обогати времето Ви с над 5000 повече приложения, повече от всеки друг подобен Smart телевизор. Избирайте свободно Вашите интереси между филми на HBOGo или клипове от YouTube или prime video. Бъдете актуални и гледайте най-новите епизоди на любимите си сериали с Netflix, Google Play Movies & TV и още над 5000 различни приложения, които ще елиминират скуката от свободното Ви време и ще Ви дарят с забавление и приятни емоции. Чрез вградената функция за Гласов асистент, ще можете да управлявате лесно и бързо всички тези приложения, да търсите из между тях тези, които са Ви най-любими или просто в момента Ви се иска да ги посетите. Сърфирайте лесно само чрез Гласови команди и без натискане на никакви копчета. Забравете за тромавото прелистване из плейлистите и бавното търсене. С удобният Гласов асистент на Sony 55XH8196 и вграденият Chromecast ще бъдете актуални, модерни и съвременни. Вашите устройства могат да бъдат свързани към Sony 55XH8196 чрез Bluetooth, Wi-Fi, Cl+slot, 4 x HDMI и 2 x USB порта.

Ще разполагате дори с 16 GB капацитет на съхранение, за да можете да прехвърляте поточно съдържание от телефона, лаптопа или компютъра си. А, защо е нужно да прехвърляте снимки, видеа или филми от едно устройство към друго? Защото Sony 55XH8196 Ви дава възможността да преглеждате всичко това с много високо 4К качество. Специалната технология HDR ще усъвършенства всяка фина линия от изображенията, като ги направи да изглеждат много по-изсветлени и по-реалистично представени. Докато специалната технология 4K X-Reality PRO ще анализира видеото и ще го преобразува до получаване на неговото максимално най-добро качество. Телевизорът работи с устройства на iOS и Android.

Същото ще се случи не само с Вашите лични снимки и клипове, но и с предаванията и филмите, които гледате в реално време през кабелния приемник. Технологията Live Color technology е система за подсветка, която произвежда 30% по-широк цвят, особено при червените и зелените зони на спектъра. Специалната технология Еdge LED поставя всички светодиоди в двата края на екрана, с което ще постигнете висока енергийна ефективност и достатъчно добре осветени изображения. Така че, Вашата картина ще има много по-реалистичен и естествен вид, без размазване, посивяване и притъпяване на потенциала на цветовия спектър.

Sony 55XH8196

С 20 W мощност на вградените говорители, 2 аудио системи и технологиите Dolby Digital Plus и Dolby Atmos звукът буквално ще Ви заобгради. Ще чувате всяко движение много по-ясно и то не само, защото телевизорът е пред Вас, а защото звукът ще идва отгоре и отстрани. Ще чувате как обектите се движат, как приближават или се отдалечават. Ще се влюбите в тази невероятна съраунд система, която ще направи всеки филм едно невероятно приключенско изживяване.

Sony 55XH8196 пристига при Вас с 4К качество, 55 инчов плосък екран (138.8 см диагонал), черен на цвят, със Smart дистанционно, батерии към него и допълнителен захранващ кабел. Цялото това изящество на модела можете дори да монтирате на стената си с VESA съвместимост 300 х 300.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply