четвъртък, юни 13

Sony 55X93J BRAVIA XR – интелигентния избор

Sony 55X93J BRAVIA XR е изграден от новия, иновативен и революционен Cognitive Processor XR™. Това е първият в света телевизор изграден с когнитивен процесор, с много сложна технология, много по-дълбока от изкуствения интелект. Cognitive Processor XR™ разделя телевизионния екран на стотици хиляди зони, докато гледате любимите си филми и телевизионни предавания. Дава умението, телевизорът да анализира и разпознава обектите във всяка зона. Задвижва се от когнитивна интелигентност, която разбира и симулира човешкото поведение и възпроизвежда начина, по който човек вижда и чува.

Sony 55X93J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Една от най-невероятните функции на Sony 55X93J BRAVIA XR е способността му да пресъздава образа на текстури. Това прави изображенията реални и естествени, сякаш можете да ги докоснете. Образът на водата ще бъде много по-мокър, образът на скалите ще бъдат още по-груб и очертан, а козината на животните – сякаш ще можете да докоснете. Дори най-дребните детайли, косъмчета и прашинки се присъстват в реалистичния образ.

Cognitive Processor XR се съчетава перфектно с XR Motion Clarity™, заради всички Ваши любими спортни събития и спортни канали. Двете технологии създават кръстосан анализ на данните, така че действието да остане плавно и ясно. Ще виждате дори самата бързина. Без повече накъсвания, прескачания и изпускане на фини моменти.

Когнитивния процесор на Sony 55X93J BRAVIA XR е комбиниран с екстремния контраст на Full Array LED панел и изживяването става невероятно! Много по-светла картина и много по-наситени цветове за едно ново и различно изживяване. 4К изображенията се визуализират много по-точно и по-прецизно, максимално доближаващо се до начина, по който човешкото око разпознава образите. Кинематографския контраст осигурява красиви нюанси с богати тъмни и с наситени ярки цветове, като същевременно с това оптимизира светлите и тъмните зони на телевизора. Full Array LED се грижи и за това звукът да бъде перфектно синхронизиран с това, което виждате на екрана.

Sony 55X93J BRAVIA XR е помислил и за аудио частта на Вашето изживяване, когато застанете пред него. Снабден е с усъвършенствани високоговорители, с мощност 20W за незаменимо преобразуване на картината в 3D съраунд звук. Технологията пресъздава звукът отстрани и вертикално, така че никакви говорители и усилватели повече няма да Ви бъдат нужни. Но нещата не опират само до тук. Благодарение на вградения Cognitive Processor XR можете да управлявате телевизора само със силата на гласа си. Можете да назовете името на филм или предаването, за което си мислите или просто да назовете жанрът, чиито поредици искате да гледате в момента. Sony 55X93J BRAVIA XR ще разчете информацията, която му подавате и ще изпълни с точност командата Ви.

Функцията Voice Zoom 2 ще оптимизира силата на гласовете в различните сцени. Ще чувате монолозите и диалозите много по-ясно и чисто, без да се напрягате. Технологията сама открива вида на гласа, анализира го, изчиства шумовете и по-ниските честоти по него и Ви го предава в ясен и изчистен вид.

Можете да свържете Вашия Sony 55X93J BRAVIA XR с iOS или Android устройство. Ще можете да разглеждате новините, социалните мрежи или клиповете, които обичате, на голям екран. Опитайте и с любимите си игри. Сами ще установите, че е много по-добре, когато стартирате играта на големия екран.

Sony 55X93J BRAVIA XR е в комплект с умно дистанционно. Освен телевизора си, с дистанционното ще можете да управлявате и всички останали устройства, които се намират в дома Ви и са свързани със Sony 55X93J BRAVIA XR.

Цялата живописна картина е събрана в тънка и стилна алуминиева рамка. Телевизорът може да бъде монтиран на стената или оставен да стои свободно върху фината си и стилна алуминиева опора.

 Рамката около картината е изключително тясна, за да не превлича и разсейва погледа Ви, за да може да се концентрирате изцяло върху екрана.

Sony 55X93J

Няма как да останат неспоменати и калибрираните режими и видео приложения на Sony XR55X93JAEP BRAVIA XR, като Netflix, IMAX Enhanced и Dolby Vision®, YouTube и HBOGo. Телевизорът работи с операционната система Google TV, така че е съвместим и с приложението Calman for Bravia, което може директно да регулира настройките за качество на картината като яркост, баланс на бялото и др.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply