четвъртък, юли 25

Sony 55X81J – феерия от нюанси и цветове

Пред Вас стои едно ново предложение, вдъхновено от красотата и магията на цветовете. Това е новия Sony 55X81J с диагонал на дисплея 138.8 см, LED екран, 4К качество на изображенията и много иновативни функции, целта, на които е да превърнат всеки един филм в прожекция като от кино салон. Новия Sony 55X81J е с подобрена операционна система, използваща Android и даваща много удобства за всеки модерен и съвременен потребител.

Sony 55X81J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Не бива да пропускате това предложение, защото Sony 55X81J е създаден с цел, да подобрява скучното ежедневие като сътворява феерия от живописни цветове. Благодарение на технологиите за пресъздаване на изображения, които притежава, може да потопи всеки, който го гледа в магията на цветовете и тяхното гладко и контрастно изписване. Технологията Dynamic Contrast Enhancer отличава този телевизор от всеки един друг модел, защото притежава свойството да мисли вместо Вас и автоматично да регулира контраста си спрямо осветлението в стаята. Ще се удивите, когато забележите, как Sony 55X81J сам променя настройките си за светъл и тъмен екран, когато в стаята се включи лампата или когато светлината притъмнее. С тази функция ще получите удобство, както през деня, така и през нощта. Функцията засича автоматично промените в осветлението, за да създаде оптимален контраст, който не дразни очите и изписва картината ясна и видима.

И не само това! Sony 55X81J работи и с невероятната технология Precision Color Mapping, която кара всеки цвят да оживее. Всеки нюанс и разцветка са толкова реални, че ще имате чувството, че можете да ги докоснете. Precision Color Mapping разпознава всеки цвят и го пресъздава по уникален начин, такъв, какъвто може да го види само човешкото око. Precision Color Mapping може да бъде определена като конкурент на човешкия потенциал за виждане на цветовете, защото автоматично трансформира (картографира) всеки един контраст в тях и ги кара да изглеждат реални.

Ще можете да избирате и между следните допълнителни технологии:

  • Vivid;
  • Standard;
  • Cinema;
  • Game;
  • Graphics;
  • Photo;
  • Custom;
  • Dolby Vision Bright;
  • Dolby Vision Dark.

Струва си да се потопите във всеки филм или предаване с Object-based HDR remaster.

Тази технология подобрява динамичния диапазон на всяко едно изображение по отделно, за да осигури по-добро показване на текстурите. Ще имате чувството, че обектите не просто са реални, а също и че можете да ги докоснете. Пресъздаването на текстурите кара погледа да почувства нежността на козината, грапавината на скалите и мекотата на тревата. Как една технология може да направи всичко това ли? Обработката анализира цвета на всеки от елементите, присъстващи в изображението, и след това модулира техния контраст, за да изведе контурите и текстурите. Обяснено така, звучи съвсем просто, но в действителност не е и тази малка технология върши страшно много и важна работа. Чрез извеждането на текстурите, изображенията придобиват по-голяма дълбочина, а цялата картина се превръща като късче, току що отрязано от реалността.

Технологията X-Reality PRO в комбинация 4К създава специална система, която сама анализира видео материалите, автоматично ги обработва и ги възпроизвежда с най-доброто максимално качество. И най-невероятното е, че не става въпрос само за качените от Вас клипове, а и за клипове от платформи като YouTube или от Интернет.

И като споменахме Интернет, няма как да не се уточни факта, че Sony 55X81J работи с операционната система Android. Това дава изключително много предимство, както и включени видео приложения като YouTube, Netflix, HBOGo, както и Google TV. Всичко това означава, че ще имате избор и достъп сред над 700 000 филма и епизода, в реално време и подредени по теми и жанрове, според Вашите интереси. Sony 55X81J може да работи още и с Apple AirPlay/ Apple HomeKit, която Ви позволява да правите всичко – да споделяте видеоклипове, снимки, музика и каквото друго искате от всяко едно устройство на Apple.

Цялото това съдържание, което искате да прехвърлите можете да направите лесно чрез вградения Chromecast и бутонът Cast, който ще се появи на екрана на Вашето устройство след като го свържете. Ще можете лесно и бързо да предадете поточно съдържание, след което отново да продължите да сърфирате.

След това, съдържанието си ще можете да преглеждате, търсите и сортирате само със силата на гласа си. Чрез функцията „Гласово търсене” нито ще навигирате, нито ще пишете и натискате копчета. Достатъчно ще е просто да назовете името на файла, който търсите и той веднага ще се визуализира пред Вас.

Sony 55X81J

Sony KD55X81JAEP се подкрепя с две различни позиции чрез гъвкава двупозиционна скоба, която се разтяга или свива до желания от Вас размер. Това ще Ви даде възможността да поставите Sony 55X81J дори на малки и тесни рафтове. Идеално решение за хората, които нямат достатъчно свободно пространство в стаята си.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply