понеделник, юни 24

Sony 55AG9 – пълна хармония на картината и звука

Телевизорът в стаята е центъра на вниманието за всички – и малки и големи. От телевизора се очаква да бъде с красива и ясно очертана картина и още толкова ясни и добре произведени звуци. Телевизорът е Вашето забавление, Вашето настроение и Вашата почивка. И именно цялата тази порция, можете да получите от Sony 55AG9, защото е специално създаден за Вас. Sony 55AG9 комбинира и предлага невероятна картина в перфектна хармония с качествено, съраунд озвучаване. Заслужава си да дарите дома и семейството си точно с този модел.

Sony 55AG9

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нека разгледаме подробно неговите характеристики, защото всяка една от тях е уникална сама по себе си и заслужава специално внимание.

С технологията Live Colour™ ще имате 30% по-широк диапазон на цветовете. Ще се наслаждавате на изключително наситени и естествени изображения, но не по изкуствен начин, а съвсем премерено и прецизно подчертани, достойно конкуриращо се с цветовете на образите в реалния свят. X-Reality™ PRO 4K анализира и обработва изображенията много по-бързо, в сравнение с добре познатите HD екрани. С TRILUMINOS получавате изравнено и равномерно осветяване на екрана. Тази технология използва свой собствен капацитет на интелигентност, собствена база данни от цветове и нюанси и собствена допълнителна подсветка. Възможностите на TRILUMINOS са безкрайни и невероятни. Тя анализира всеки цветови тон и нюанс и добавя, намалява, изсветлява или потъмнява цветовете и контраста им, точно там където това е необходимо, за да постигне максимално качество на цялостната картина.

Sony 55AG9 е също така върл почитате и любител на видео игрите. Интелигентната Motionflow XR технология изглажда картината, като освежава всеки кадър с по-висока честота от нормалното. Допълва перфектно всяко едно игрово изживяване, като опреснява бързите и курсивни движения с 100 Hz скорост. Motionflow XR ще Ви спести неприятното чувство на прекъсване и замъгляване в движенията, образуването на „ленти” по екрана и прескачането и пропускането на движенията.

Използвайте Sony 55AG9 като централен високоговорител и генератор на звука, за да чуете диалога, вокалите и инструментите с невероятна яснота. Просто свържете системата си за домашно кино, за да отключите завладяващото кинематографско изживяване. Насладете се на кинематографична тръпка вкъщи. Dolby Vision™ придава живот на сцените за автентично зрителско изживяване, а Dolby Atmos™ изпълва стаята със завладяващ съраунд звук.

И не на последно място са визията и дизайнът на модела. Sony 55AG9 е проектиран така, че гърбът му да е максимално плосък, за да прилепва плътно към стената, когато бъде монтиран на нея. С изключително тънка и едва забележима алуминиева рамка, около екрана, която не отнема ненужно от вниманието и погледа. Ефектът е все едно сте окачили картина на изкуството.

Sony 55AG9

Телевизорът прилежно прибира своите кабели в стойката си. Чрез допълнителни държачи скрити в стойката му, можете да подредите и скриете целия хаос от разпръснатите кабели.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply