сряда, февруари 21

Sony 55A8 – перфектна резолюция, независимо какво гледате

Sony 55A8 е мощен и елегантен. С абсолютно качество в картината, независимо какво гледате и със стилен дизайн, пасващ на всеки интериор. Със своя 55 инчов екран (138.8см диагонал), 4К качество на изображенията (3840 х 2160), HDR специална технология и плосък екран, този OLED Smart телевизор ще Ви пренесе във вълнуващ свят с пъстри цветови тонове, нюанси и звукове.

Sony 55A8

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Телевизорът работи с операционната система Android, версия 9.0 и с включени видео приложения на YouTube, калиблиран режим на Netflix, HBOGo и още над 5000 други приложения. С цялото това разнообразие от стрийминг приложения ще бъдете винаги актуални, ще имате възможността да гледате първи най-новите епизоди на любимите си сериали и ще следите с по-голямо качество Вашите блогъри и техните клипове. Ще можете дори лесно да преглеждате Вашите лични съдържания, като ги пренесете на големия екран на Sony 55A8 бързо и лесно. Телевизорът работи с устройства на iOS и Android.

Освен по стандартен начин чрез дистанционното, Sony 55A8 може да се управлява само чрез гласови команди. За миг пред Вас ще бъде представен филмът или предаването, чието име назовете, толкова бързо, колкото можете да говорите. Ще можете да избирате от нас 400 000 филма и телевизионни предавания. Това са над 400 000 вечери забавление. Забравете за тромавото, бавно и изнервящо писане, натискате на копчета, скролване, прелистване и чакане. Изумете всичките си приятели и цялото си семейство с усъвършенстваната функция за Гласов асистент. Изберете от широка гама филми, сериали, музика, игри, спорт и др. с Android TV. Попитайте Вашия BRAVIA за любимото Ви забавление, след това се отпуснете и се насладете. С вградения Chromecast можете да се наслаждавате и на приложения за мобилна телевизия.

Благодарение на мощния процесор Quad core този модел успява да управлява едни от най-новите и търсени технологии за изобразяване на картини и тяхното озвучаване. Можете да се насладите на уникалната комбинация от иновативната X-Motion Clarity технология с 100 Hz скорост на обновяване. X-Motion Clarity добавя повече скорост, въпреки вече съществуващата честота на опресняване, като по този начин ,,мащабира” движението на още по-голямо ниво. Тази технология поддържа всеки детайл гладък, ясен и ярък. Всяко ,,премигване” се контролира индивидуално, с оптимизирана продължителност, докато технологията Dynamic Contrast Enhancer настройва яркостта да се увеличава или намалява, когато това е необходимо.

Паралелно с това Super bit mapping™ HDR се грижи също за гладкото представяне на картината, като базата данни информация в нея следи за това картината да е чиста и по нея да няма никакви ,,ленти”, каквито обичайно сме свикнали да виждаме при по-старите конвенционални телевизори.

В същото това време Precision Color Mapping прецизно картографира и оптимизира всеки цветен тон и нюанс по отделно, в реално време. Тази технология управлява максималната производителност на дисплея, като заедно с това контролира перфектното представянето на всеки цвят, за задоволително богати и естествени резултати.

Докато се наслаждавате на екрана, звукът, от своя страна, сам се адаптира към околната среда. Звуковото изживяване може да се промени в зависимост от обстановката в стаята. Например, завесите поглъщат звука или други обекти намиращи се пред телевизора могат да го нарушат, като компрометират качеството на това, което чувате.

С функцията Acoustic Surface Audio самият екран се превръща в мощен високоговорител. Специален механизъм, намиращ се точно зад екрана, дискретно вибрира, според различното развитие в сцените. Докато, в същото това време, друга иновативна технология – Dolby Atmos® кара звука да Ви заобиколи и обгърне, като го кара да се възпроизвежда както отгоре, така и отстрани. Voice Zoom от своя страна се грижи за ясното и отчетливо озвучаване на гласовете при монолозите и диалозите, като автоматично увеличава или намалява звука, когато това е необходимо. Технологията е с идеално приложение по време на новинарски емисии или документални филми.

Sony 55A8

Не на последно място трябва да се отбележи и превъзходният дизайн на Sony 55A8 с тънка метална рамка, за по-добър фокус над изображенията и с гъвкава метална и универсална стойка, която може да се регулира според различните предпочитания и удобства. Sony 55A8 може да бъде монтиран на стена с 300 х 300 VESA съвместимост. Зад гърба на моделът има държачи за кабели, против оплитане и създаване на хаос и неприятна гледка.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply