сряда, октомври 4

Sony 50X93J – когнитивен, интелигентен и цветен

Sony 50X93J е телевизор от ново време и ново поколение. Представен е през 2021, като успешно доказва своите качества прилежащи за всеки един съвременен продукт. Броя пиксели по вертикалната и хоризонталната страна са 3840 х 2160, което е присъщо за екраните с много детайлна и качествена картина.

Sony 50X93J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Sony 50X93J BRAVIA XR е първият в света телевизор, който притежава когнитивни способности и човешка интелигентност. Когнитивността е познавателна способност, която се самообучава при извършване на определени дейности като слушането, например. Именно това прави и телевизорът Sony 50X93J – разбира как хората виждат и чуват сцените около себе си и се стреми да ги възпроизведе максимално доближаващо се до действителността. Всичко това се произвежда с помощта на ултрамодерния и съвременен процесор Cognitive Processor XR™. Хората възприемаме света с очите си и ушите си, и за нас това, което виждаме и чуваме, е реалността и естествеността, т.е. може да се каже, че Sony 50X93J може да възпроизвежда максимално естествени образи и максимално естествени звуци. Преживяванията с този телевизор са невероятни! Ще имате чувството, че гледате филмът или предаването през прозореца си, а не през телевизор. Звуците и говорът също ще чувствате сякаш сте стъпили на сцената, а не сте в хола си.

Радвайте се на реални картини

Отново благодарение на своя процесор Cognitive Processor XR™, телевизор Sony 50X93J успява да пресъздаде дълбоки и естествени изображения. Той се сравнява непрекъснато с границите на човешката перспектива и дори може да се определи като сериозен неин конкурент. В комбинация с Full Array LED панел се анализират и оптимизират стотици хиляди елемента и детайла в миг. Всеки цвят е представен с фини разлики, ясното и силен контраст. Представете си как любимото Ви предаване сякаш се снима точно пред Вас, а любимите Ви актьори сякаш можете да докоснете. Случват се магии просто докато си почивате на дивана и гледате към своя Sony 50X93J. С този модел можете да забравите за дразнещите бледи цветове, за ненаситеното изразяване и уеднаквяване на нюансите. Sony 50X93J разпознава много повече цветове, отколкото стандартния телевизор и може да пресъздаде дори текстури, като кожа, козина и релеф, които ще бъдат толкова истински, че ще имате чувството, че можете да докоснете.

Всяко по-бързо движение в екшън сцените или в спорта вече няма да дразни своите почитатели, защото със Sony 50X93J няма замъгляване дори при най-бързите движения. Няма размазване или прескачане. Ще се наслаждавате на любимия си спорт с пълно 4К качество, подсилено с Cognitive Processor XR и XR Motion Clarity™. Те се грижат за всяко едно движение, чрез кръстосано анализиране на данните, така че действието да не се прекъсва независимо от скоростта му, а да остане плавно, отчетливо и ясно.

Sony 50X93J работи с операционната система Android 10

Тази операционна система осигурява на Sony 50X93J интерактивен потребителски интерфейс, позволяващ му да инсталира приложения, да сърфира в интернет, да провежда видео разговори, да споделя съдържание, както и да се свързва и търси филми и музика онлайн. Предимството на Sony 50X93J обаче е в това, че можете да му задавате командите си гласово. Без да натискате безброй копчета и без да търсите сложни настройки. Единственото, което трябва да направите е да изречете на глас заглавието на филма, който в момента Ви се гледа. Можете да назовете предаване или дори цял жанр, като например „комедии” и да си изберете филм от предложената поредица от комедийни филми, която ще се покаже на екрана пред Вас.

Освен това, ще можете да прегледате съдържанието от телефона, лаптопа или компютъра си директно на големия 50 инчов екран. Sony 50X93J може да се свърже с iOS и Android устройства. Ще разглеждате любимите си снимки и видеоклипове на много по-голям екран и с много по-добро качество.

Sony 50X93J има гъвкава двупозиционна основа, която може да се свива и да се побира еднакво добре както на широки, така и на по-тесни и ограничени пространства.

Sony 50X93J

Освен стилна и изискана, рамката на Sony XR50X93JAEP е проектирана по начин, който се грижи за природата. За изработката на рамката са използвани до 30 % рециклируеми материали, а в компонентите е използвана уникална рециклируема пластмаса SORPLAS с максимална степен на рециклиране от 89 %

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply