четвъртък, април 18

Sony 50X85J – компактен, стилен, изгоден и много интелигентен

Този 50 инчов Smart телевизор Sony 50X85J може да пресъздава абсолютно реални, наситени и пъстри картина, в комбинация със съраунд звук и перфектно озвучаване. Компактно, изгодно и прилично предложение, подходящо за възможностите на всяко домакинство.

Sony 50X85J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Работата на LED екранът на Sony 50X85J се поддържа от специалната технология HDR. Инициалите на HDR са обозначение за High Dynamic Range. Тази технология обръща основно внимание на перфектното представяне на детайлите в съдържанието, както в много ярки, така и в много тъмни сцени. HDR предлага по-естествено и реалистично възпроизвеждане на картината дори при разширен диапазон на контраста. HDR технологията се стреми да възпроизведе всеки малък детайл, въпреки трудността от липсата на светлина в тъмните сцени. Обратното се случва и в прекалено осветените сцени, като океански хоризонт, пейзаж по време на изгрев, широка зелена морава осветена от слънцето и още много други примери, в които ясно се виждат отделни проблясващи слънчеви лъчи, въпреки светлия слънчев фон.

Sony 50X85J използва операционната система Google TV, с която Вие автоматично получавате неограничен достъп до най-популярните и търсени канали YouTube, Netflix и HBOGo. Освен всичко това Sony 50X85J има вграден Chromecast – устройство за streaming, което Ви дава достъп до огромен брой филми, сериали, телевизионни предавания, игри и над 800 приложения. Chromecast устройството приема 1080p сигнал и може да активира Google асистент или Гласовия асистент на телевизора, чрез който само със силата на собствения си глас и без никакво натискане на копчета, ще можете да търсите и избирате сред множеството предложения. Това е най-бързият и лесен начин да намерите точно това, което Ви се гледа в момента. Забавлявайте се и впечатлявайте всички около Вас с леснотата и удобството, което Ви дава Sony 50X85J.

Mirroring характеристиката пък Ви дава възможността да дублирате съдържанието от телефона си към екрана на телевизора. Можете да излъчвате клипове и изображения и на двете устройства едновременно. Sony 50X85J може да дублира съдържания от всяко Android устройство. Притежава 16 GB памет.

Видео и аудио характеристиките на Sony KD50X85JAEP също са толкова впечатляващи, колкото и останалите му характеристики. Моделът представя всяко изображение с 3840 х 2160 пиксела и 100 Hz скорост на обновяване. С технологията на изображенията Dynamic Contrast Enhancer всеки контраст е автоматично регулиран и оптимизиран до пълно съвършенство. Precision Color Mapping прецизно картографира цветовете, докато 4K X-Reality PRO анализира видео съдържанията.

Sony 50X85J

Звуковите технологии Dolby Atmos и Dolby Audio надхвърлят обикновеното слушане, като Ви поставят в средата на всяко озвучаване, разкриващи всеки детайл от музиката с несравнима яснота и дълбочина и с мощните X-Balanced Speaker, с подобрена и усъвършенствана форма, за по-добро предаване на звуковите честоти.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply