четвъртък, юни 13

Sony 50X81J – компактен и стилен, приляга идеално към всеки дом

Sony 50X81J използва изключително мощен процесор – 4K HDR X1™, притежаващ много възможности, включително това да пресъздава максимално доближаващи се изображения до реалния свят. В комбинация с 4К резолюцията, използваща 3840 х 2160 пиксела, гледането на всеки филм или телевизионно предаване се превръща в истинско приключение и невероятно изживяване, такова каквото нито един друг конвенционален телевизор не може да пресъздаде.

Sony 50X81J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Друга технология, помагаща в пресъздаването на изображенията е TRILUMINOS PRO™. Тя съхранява в базата си данни милион цветови тонове и нюанси, които използва, след анализ, за да насити стандартните и статични образи. Заедно с X-Reality™ PRO 4K разкриват пълния потенциал на всеки цвят. Всичко, което гледате, е изострено и усъвършенствано. X-Reality™ PRO 4K подобрява детайлите, като същевременно с това потиска страничните шумове, стремейки се да пресъздаде невероятно реалистична картина.

Любимите Ви екшън филми или динамични игри ще оживеят пред погледа Ви благодарение на технологията Motionflow™ XR. Тази иновация в телевизорите на Sony сравнява ключовите визуални фактори в последователните кадри, след което изчислява липсващата част от секундата на действието и оптимизира обектите, така че да няма пропуснати или размазани детайли, без „ленти” и без замъглявания.

Sony 50X81J работи с Apple AirPlay/ Apple HomeKit, чрез което получавате възможността:

  • да предавате поточно видео и аудио към Sony 50X81J от Вашия iPhone, iPad или Mac устройства;
  • да гледайте филми и предавания от приложението Apple TV;
  • да гледате любимите си приложения или дори Safari;
  • да споделете Вашите снимки с всички в стаята.

Допълнително на всичко това чрез Google TV и вградения Chromecast  ще имате достъп до над 700 000 филма и телевизионни предавания от всички стрийминг канали в реално време и да предавате каквото други поточно съдържание пожелаете от телефона си, за да го прегледате на големия и качествен екран. Това са над 700 000 допълнителни вечери забавление със семейството или приятелите Ви.

Невероятните умения на Sony 50X81J не свършват до тук! Sony KD50X81JAEP се грижи не само за перфектната картина, но и за перфектното озвучаване на всичко, което гледате. Технологиите Dolby Vision® и Dolby Atmos® ще Ви пренесат в центъра на голям кино салон и ще Ви накарат да чувствате, че се намирате в епицентъра на всяко събитие, а не пред него. Мощните (20W) високоговорители на Sony 50X81J са допълнително подсилени чрез X-Balanced Speaker, който придава нова форма на оригинала, по-извита, продълговата и много по-мощна. Тя позволява на звуците лесно да се плъзгат и да навлизат в стаята с още по-голяма скорост.

Sony 50X81J

В комплект със Sony 50X81J получавате интелигентно дистанционно, с което ще можете да управлявате всички допълнително свързани устройства към телевизора. Получавате и достъп до видеоклипове, сериали, филми и телевизионни предавания само с едно натискане на копчето.

Със своята гъвкава двупозиционна стойка Sony 50X81J може да бъде поставен дори на тесни и ограничени пространства и точно това го прави идеален за Вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply