четвъртък, юли 25

Sony 49XH8196 – много повече цвят и наситеност

Sony 49XH8196 представя красиво изображение, пълно с жизнен цвят, по-добър контраст и яснота в 49 инчов (123.2 см) LED екран. Чрез мощния си Quad core процесор и 4К сигнал, Sony 49XH8196 успява да усъвършенства алгоритмите за намаляването на шума, като едновременно с това увеличава детайлите на изображенията в резолюция от 3840 х 2160 пиксела.

Sony 49XH8196

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Изобразяването на картината обхваща внушителни технологии, сред които Live Color technology; Motionflow XR 400Hz; Edge LED; Dynamic Color Enhancer; 4K X-Reality PRO; Стандартен режим, Режим Cinema; Game Mode; Dolby Vision Dark; Процесор 4K; HDR X1; Режим Custom; Дисплей TRILUMINOS, както и Dolby Vision Bright. Ще разполагате с много гъвкави и красиви настройки, с които можете допълнително да регулирате качеството на картината на любимия си филм, шоу, спортно предаване или видео игра.

Богата разделителна способност за всеки различен канал!

Насладете се на невероятни 4К изображения, с изписани детайли и текстури, сякаш не гледате на телевизор, а на живо. Чрез реалистични база данни, дори заснетите в 2К или Full HD изображения щe бъдат с повишен мащаб, близък до 4К разделителната способност. Всеки един цвят се възпроизвежда в по-широк и по-прецизен диапазон от стандартното, сякаш можете да докоснете картината или да чувствате, че сцената се развива буквално пред Вас. Изживяването е невероятно! Всичко това се извършва благодарение на технологията TRILUMINOS, която разширява цветния спектър с 1073741824 различни цвята. Изображенията са по-близки до реалността от когато и да е било преди!

Технологията Motionflow мисли за любителите на спортните предавания. Motionflow поддържа образа на движенията гладък, ясен и прецизен. Sony KD49XH8196BAEP знае, че това е важно за всеки спортен канал, особено за тези, в които бързината и частите от секундата имат огромно значение. С този телевизор ще забравите за остатъчните образи в движенията, за замъглените картини и за прекъсването в образа на бързо движещите се предмети.

Направете сцените по-внушителни чрез Dolby Vision™. Това е HDR технология, чрез която черното ще бъде много по-тъмно, а светлото, още по-светло. Ще виждате всички нюанси както в затъмнените сцени, така и в прекалено осветените.

Всичко това в комбинация с Dolby Atmos®, който ще Ви накара да чувате звуците така сякаш се намирате върху сцената, а не пред нея.

Sony 49XH8196

Sony 49XH8196 може да се управлява по модерен начин, с гласовото управление и не стига това, но ще можете да избирате сред допълнително включени над 5000 приложения. Това прави Sony 49XH8196, телевизорът с най-много предложения спрямо всички останали Smart Android телевизори. Можете да избирате между популярни предложения като You Tube, Netflix, Prime Video, Google Play Movies & TV и още безброй много.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply