петък, юни 14

Sony 48A9 – с OLED екран и невероятна картина

Ако не сте гледали през OLED екран, значи не сте видели нищо! OLED екраните са иновативно, модерно и съвременно предложение на Sony 48A9, с което ще получите истинска наслада и най-високо качество. Но, какво всъщност означават тези думи?

  • OLED екраните възпроизвеждат наситени цветове, с които допълват образите и ги карат да изглеждат максимално естествени, както ги виждаме с очите си;
  • OLED екраните работят с равномерна подсветка. Няма да виждате неравности в осветяването, нито по-светли петна, нито по-тъмни. Всяко осветление е равномерно разпръснато и перфектно;
  • OLED екраните са с огромни ъгли за странично гледане. В който и от ъглите на стаята да застанете, картината, цветовете и нейните образи ще се запазят и няма да се променят. OLED екраните изглеждат еднакво добре – погледнати отпред, от ляво или от дясно.

Sony 48A9

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Екранът на Sony 48A9 е 48 инчов с 121 см диагонал, изключително тънък и само с една единствена плоскост на гърба. Компактни, елегантни и приспособими размери и форми за всяка големина на стая. OLED екранът се поддържа от специалната HDR технология, с включени HDR 10, HLG, Dolby Vision, 4K качество на картината с 3840 х 2160 пиксела по хоризонтала и вертикала и 100Hz скорост на обновяване.

С технологията TRILUMINOS ще получите наситени цветове и наситена яркост. Тази технология съхранява в базата си данни милиарди цветове и тонове, които прибавя към обектите, след като ги анализира и установи, че това е нужно, за да изглеждат близки до реалността. Технологията си служи с допълнителна автоматична подсветка, чрез която също допълва образите и кара очите Ви да чувстват, че сякаш могат да докоснат обектите, техните детайли и текстури. TRILUMINOS съпоставя цветовете със своята богата палитра, но не ги прави изкуствени, прекалено осветени или прекалено наситени. Тази умна технология прецизно подпомага и подчертава образите, така че очаквайте картина, каквато никога до сега не сте виждали на друг конвенционален или HD телевизор.

Чрез 4K X-Reality PRO ще преоткриете всеки детайл. Тази технология изостря яснотата на изображенията, като обръща по-конкретно и по-специално внимание на малките детайли. Подчертаването и мащабирането дори на фините черти и точки, всъщност означава много. Всички тези миниатюрни пиксели изграждат качеството на картината и макар и незначителни на глед, всъщност имат огромна по-важност роля във всяка картина.

Подобна на изброените технологии, макар и уникална сама по себе си е Face Area Detection, която също е добавена в Sony 48A9. Тази умна технология има за цел да засича образите на лицата в сцените и да подобрява тяхното качество, детайли и дори несъвършенства, защото знае, че именно лицата притежават най-много и различни мимики и се движат изключително бързо и динамично в сравнение с всеки друг образ. Face Area Detection също знае, че лицата на обектите, са тези, които очите следят най-съсредоточено и цялото тяхно внимание е именно върху тях. Точно за това тя подобрява текстурата им, изчиства бързите движения, като премахва замъгляването и прекъсването, изсветлява ги до необходимото и усъвършенства детайлите по тях.

Нека погледнем и аудио характеристиките на Sony 48A9, защото какво е картина без звук? Колкото и качество да бъде вложено в картината, то няма да има никаква стойност, ако звукът не отговаря подобаващо на нейните характеристики. Sony 48A9 много добре знае това и много добре го изпълнява с помощта на своята съраунд система изградена от технологиите S-Master Digital Amplifier, Dolby Atmos, S-Force Front Surround, DTS Digital Surround и още много други. Революционната технология на компанията Sony S-Master Digital Amplifier е технология за усъвършенстване на цифровите усилватели на устройството, като по този начин успява да произведе динамичен, ясен и прецизен звук до най-малката нотка. Звуковото изживяване се променя в зависимост от обстановката в стаята. Завесите например поглъщат звука, а предметите пред телевизора може да нарушат движението му, като компрометират качеството на чутото. Sony 48A9 открива обектите и възпроизвежда подобрен звук, съобразен с размерите на стаята и нейната подредба.

Sony 48A9

И не на последно място трябва да се отбележи, че със Sony 48A9 получавате допълнително включени над 5000 приложения за гледане и теглене на филми, клипове и игри. Нито един друг Smart телевизор не може да Ви предложи толкова много! Ще можете да избирате сред приложения като YouTube, Netflix, HBOGo, prime-video, Google Play Movies & TV и още много други, с които ще бъдете винаги актуални, ще се забавлявате и ще впечатлявате всички около Вас. Приложенията стартират бързо и не е нужно да чакате, когато превключвате между тях. Приложението Netflix стартира три пъти по-бързо от преди.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply