четвъртък, юни 13

Sony 43XH8196 – истинска експлозия от цветове

Със своя 43 инчов екран (108.0 см), Sony 43XH8196 ще Ви предостави вълнуваща картина, изпълнена с цветни, пъстри и наситени детайли. Образите се изписват с ясен 4К сигнал и специалната технология HDR, с 50Hz скорост на обновяване. Всичко това ще Ви даде възможността да видите красотата във всички нейни възможни цветове и нюанси.

Sony 43XH8196

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Мощния процесор на Sony 43XH8196 работи с усъвършенствани алгоритми, които едновременно намаляват излишния фонов шум, но и увеличават детайлите в изображенията.

Разширен диапазон от цветове – много повече цветове, в сравнение с цветовете заснети с 2К или Full HD. Допълните цветове създават истинска цветна експлозия с голяма разделителна способност, с която ще се наслаждавате по-качествено на любимите си предавания.

По-качествено изобразяване на бързите сцени – забравете за замъгляването при бързите движения и остатъчните образи в спортните канали или при бързите сцени от екшън филмите. Със Sony 43XH8196 няма да изпускате нито един деликатен детайл, дори за секунда. Следете по-лесно и по-вълнуващо любимите си спортни канали, чрез технологията Motionflow, която поддържа гладкото представяне и кристалната ясното във всяко едно движение.

Прецизност във всеки един цвят –  Sony 43XH8196 разпознава над 1073741824 различни цвята. Може да изобразява детайли и структури максимално доближаващи се до реалността. Сякаш не гледате на екран, а събитието се развива буквално пред очите Ви. Технологията TRILUMINOS, поддържана от процесора Х1, възпроизвежда повече цветове от всеки друг стандартен телевизор. Неговата работа е да анализира и обработва данните във всяко едно изображение, така че да ги възпроизведе максимално близки до реалността, с прецизност дори в най-малките детайли и несъвършенства.

Технологията Dolby Vision™ създава зашеметяващо качество на картината!

Освен, че ще се наслаждавате на забележително богати цветове, Dolby Vision™ създава по-резки контрасти и неповторима яркост в цялата палитра. Картината прилича сякаш гледате на живо през прозореца, а не на екран. Dolby Vision™ е кинематографична технология, същата, която е използвана от холивудските режисьори за създаване на клипове и филми. Насладете и се заедно със Sony 43XH8196.

Dolby Atmos® Ви поставя в центъра на звука по нов и различен пространствен начин.

Dolby Atmos® разкрива детайли в озвучаването, за които до сега не сте предполагали, че можете да чуете. С тази технология ще елиминирате всички високоговорителите в дома си, защото просто повече няма да имате нужда от тях. Технологията има умението сама да се увеличава и намалява при различните сцени, така че всеки път да се чувствате страхотно. Ще чувате много повече във всяка песен – ще чувствате това, което авторът е искал да изрази чрез мелодията си.

Sony 43XH8196

Sony 43XH8196 работи с операционната система Android, последна версия 9.0, като може да осъществява Wi-Fi връзка, Bluetooth връзка, както и връзка с гласовия асистент Google assistant built in. Чрез него ще можете да гледате видео приложения като YouTube, Netflix и HBOGo само с една гласова команда. Забавно, лесно и удобно е!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply