сряда, май 29

Sony 43XH8077 – абсолютна елегантност в сребрист цвят

Променете всичко, което изпитвате от гледането на филми и телевизионни предавания. Със Sony 43XH8077 можете да го постигнете, защото притежава способността да произвежда по-широк и по-прецизен диапазон от цветове. Технологията TRILUMINOS разширява цветния спектър, като възпроизвежда много повече цветове, отколкото познатите ни до сега традиционни телевизори. Картина с TRILUMINOS е много по-вълнуваща, пленяваща и разбира се – наситена. Как една технология успява да направи всичко това? Отговорът е в анализа. Тя анализира всеки цветови тон и всеки цветови нюанс, обработва данните и насища цветовете, там, където това е нужно.

Sony 43XH8077

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Друга допълнителна технология също участва в работата по възпроизвеждане на перфектното изображение и това е Live Color technology, чрез своята вградена система за подсветка. Тя се грижи за разширяването на цветовете в червения и зелен сектор, като може да пресъздаде тяхната по-широка версия с до 30%. Какво означава всичко това? означава, че картините никога няма да бъдат посивели, притъмнели, а цветовете притъпени или бледи.

Dynamic Contrast Enhancer пък се грижи за контраста, като прави тъмните зони още-по тъмни, но ясни, а светлите зони още по-светли. Работата на тази технология е много фина и прецизна, защото тя трябва да прецени точно в кои моменти да се намеси, за да подпомогне работата на останалите технологии в достигането на реалистични образи.

Подобна мислеща и интелигентна технология е Motionflow XR 400Hz, която увеличава броя на кадрите четири пъти (до максимум 60 кадъра в секунда) и пресъздава много по-ясни и отчетливо, изписани, бързи движения. Технологията анализира качеството на изображенията, чрез комбинация от следните елементи: номинална честота на опресняване, средна стойностна честота на кадрите и подобрен контрол на LED подсветката. Motionflow XR 400Hz актуализира четири пъти по-бързо от нормалното, което я прави чудесна за показване на движещи се образи и особено на такива, които присъстват в динамичните видео игри.

С 20 W мощност на вградените говорители, 2 аудио системи и Dolby Digital Plus (наричан още Enhanced AC-3 или E-AC-3) създаден, за да разреши проблемите с ограниченията в честотната лента. Dolby Digital Plus е идеален както за пресъздаване на обстановка на домашно кино, така и за света на компютрите, мобилните телефони и онлайн стрийминга. Той е подобрител на диалога, изравнител на силата на звука, за елиминиране на скоковете на обема на различните платформи и в допълнение на всичко това Dolby Digital Plus позволява пропускане на многоканален звук от мобилни устройства, дори ако не поддържат съраунд.

Sony 43XH8077

Други аудио характеристики и аудио технологии на Sony 43XH8077:

 • Dolby Atmos;
 • Bass reflex;
 • Dolby Digital;
 • S-Master Digital Amplifier;
 • DTS Digital Surround;
 • Advanced Auto Volume;
 • Alternate Audio;
 • Auto Surround;
 • Dolby Pulse;
 • Auto Mute;
 • Clear Phase;
 • HDMI Audio Return Channel (eARC).

Друга отличителна черта на Sony 43XH8077 е функцията му за вграден Гласов асистент. Само чрез силата на гласа си ще можете да управлявате търсенето и намирането на безброй много филми и телевизионни предавания. Просто говорете и се забавлявайте. Забравете за бавното и тромаво търсене и натискане на копчета. Изумете всички около Вас с бързите и атрактивни умения на Вашия телевизор. Sony 43XH8077 работи също и с Apple AirPlay/ Apple Homekit, като може да предава поточно съдържание директно от iPhone, iPad или Mac. Гледайте филми и предавания от iTunes или дори Safari. Споделяйте Вашите снимки с всички в стаята.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply