вторник, юни 18

Sony 43X85J – сам настройва контраста според светлината в стаята

Sony 43X85J е истинско вдъхновение за любителите на филми и предавания, и изобщо за всеки, който обича да гледа телевизия. Чувствителността на Sony 43X85J, създадена чрез технологията Dynamic Contrast Enhancer, реагира на всяка една промяна в средата, в която се намира. Когато осветлението в стаята притъмнее, Sony 43X85J сам ще настрои контраста си на по-светъл, за да запази добрата картина и обратно – когато осветлението в стаята се включи или проблясъците на слънцето навлязат през прозореца, Sony 43X85J автоматично ще нагласи картината си. Няма повече да се дразнете от прекалено тъмна или прекалено ярка картина. Всичко ще се наглася само спрямо нуждите Ви. Sony 43X85J ще извършва регулирането на контраста автоматично и съвсем сам, от Вас няма да се изисква да правите нищо.

Sony 43X85J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Sony 43X85J притежава 108см LED дисплей със страхотни характеристики. Живи, пъстри и отчетливи цветове. Всеки един, от които е изобразен със специалната технологията Precision Colour Mapping. Този вид технология предоставя прецизното картографиране на цветовете, което надхвърля конвенционалното подобряване. Precision Colour Mapping оптимизира цветовете поотделно и то в реално време. Тази технология управлява максималната производителност на дисплея и контролира представянето на всеки цвят перфектно, за задоволително богати и естествени резултати.

Специалните технологии за подобряване на изображенията, които Sony KD43X85JAEP предлага, не свършват до тук. Технологията Object-based HDR remaster също е включена в този невероятен модел. Object-based HDR remaster е базиран на HDR ремастер, който анализира цвета в отделни обекти на екрана и регулира контраста, за разлика от повечето телевизори, при които контрастът се регулира само по една черно-бяла крива. Object-based HDR remaster създава плавно и естествено качество на телевизионната картина, докато гледате, без „ленти“, които могат да се появят на други телевизори, които не работят с тази иновативна технология.

От друга страна технологията 4K X-Reality PRO, в телевизора Sony 43X85J се грижи за високото качество на видео материалите. Това е специална система, която анализира видеото и го преобразува до получаването на максимално най-добро качество. Любителите на авторски клипчета или на клипчета от YouTube могат да се наслаждават на перфектно възпроизвеждане на детайлите, присъщо за всеки професионалист.

Sony 43X85J

Sony 43X85J е истински почитател на игрите. Моделът притежава специфична технологична функция – ALLM & VRR, специално приспособена за игри. Чрез нея Sony 43X85J дава незаменими възможности на играчите да се възползват от невероятно качество на графиката и изображение, по време на всяка една видео игра. Sony 43X85J гарантира, че независимо от честотата на кадрите, която изпращат на панела, той извежда същото. Това гарантира също плавни движения, дори когато честотата на кадрите се покачва или намалява. Например, ако играта извежда 60 кадъра в секунда, но от време на време изпуска кадрите поради натоварени, сложни сцени, нормален телевизор без ALLM & VRR ще покаже заекване и/или разкъсване на екрана по време на тези кадри. Докато Sony 43X85J регулира честотата на опресняване, така че да отговаря на изхода на играта, за да се елиминират всякакви закъснения или разкъсвания на образите. Sony 43X85J дори може да изглади най-екстремните промени в динамичната честота на кадрите.

С технологията Dolby Atmos можете да превърнете дома си в киносалон!

Dolby Atmos е технология за пресъздаване на съраунд звукDolby Atmos разширява съществуващите системи за съраунд звук, като добавя към тях допълнителни канали за височина. Тези канали позволяват на звуците да се интерпретират като триизмерни обекти. Технологията Dolby Atmos повишава качеството на високоговорители въз основа на театралните възможности. Всеки глас, монолог или диалог ще се чува много по-ясно и отчетливо. Това не е просто озвучава, все едно да увеличите звука на телевизора от дистанционното. Това е подобряване на качеството на всеки тон, както и автоматичното му изчистване от фонови шумове и заглушения.

Технически характеристики на Sony 43X85J

Размери със стойка: 286 х 628 х 964 мм и тегло 10.7 кг. Размери без стойка 69 х 563 х 964 мм и тегло 10.2 кг. Телевизорът се доставя в комплект с инструкции за правилна експлоатация, батерии и дистанционно управление. С дистанционното ще можете да свържете и управлявате всички останали устройства, принадлежащи към телевизора.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply