петък, юни 14

Sony 43X81J – за изживяване като в кино салон

 

Елегантен, стилен и с впечатляващ екран от 43 инча – това е новият Sony 43X81J. С него всяка една сцена е много по-вълнуваща и невероятна. Няма да познаете любимия си сериал, след като го погледнете през Sony 43X81J, въпреки, че сте гледали неговите серии стотици пъти преди това. Всяко изображение, със Sony 43X81J, ще Ви се струва много по-реалистично, а любимите си актьори, сякаш ще можете да докоснете.

Sony 43X81J

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Запознайте се с част от удивителните и иновативни технологии, с които Sony 43X81J работи, сред които:

  • Dynamic Contrast Enhancer, който настройва автоматично контраста спрямо осветлението в стаята;
  • Dolby Vision® и Dolby Atmos®, дефиниращи и възпроизвеждащи проникващ съраунд звук;
  • X-Reality PRO, в комбинация с сигнал, създават специална технология, която сама анализира всяко едно видео и го произвежда с максимален перфекционизъм;
  • TRILUMINOS PRO™, открива сама най-подходящия и наситен нюанс на всеки цвят и превръща картината, сякаш е кътче отрязано от реалността;
  • И още много други, допълващи и подпомагащи основните технологии, комбинациите, от които създават неповторимо изживяване и наслада от гледането.

Такава е например функцията Remasterizare HDR. Тя има умението да анализира цветовете във всеки отделен обект, показващ се на екрана. И не само това! За разлика от останалите телевизори, които не притежават функцията Remasterizare HDR, то Sony 43X81J успява да регулира контраста във всеки цвят, от колкото само по кривата бяло-черно. Тази умна иновация, със сложната си структура, може да направи така, че изображенията и предметите на екрана да изглеждат съвсем истински. Може да възпроизведе до такава прецизност цветовете и образите, че ще имате чувството, че можете да ги докоснете. Особено невероятно е умението на технологията да възпроизвежда текстури и релефни повърхности. Със собствените си очи ще усетите мекотата на козината на животно и грубостта на скалист релеф. Със сигурност, дори не сте предполагали, че го можете, но със Sony 43X81J това е възможно.

Искате ли да разберете тайната за това как един на вид обикновен телевизор може да възпроизвежда толкова реалистични картини, сякаш са погледнати през стъкло, а не през екрана. Истината се крие в ултра мощния процесор 4K HDR X1™, който събира и управлява всички по-горе изброени технологии и благодарение, на който става възможно възпроизвеждането и дефинирането на прецизни, гладки и съвършени изображения. Този мощен процесор ползва усъвършенствани алгоритми за намаляване на шума и засилване на детайлите. Той съсредоточава вниманието Ви в картината и елиминира всичко странично, което може да Ви пречи или дразни. 4K HDR X1™ насочва сетивата на потребителите към главното действие, което се развива, а именно филма или предаването, което се излъчва. Всичко странично и всичко излишно е приглушено и сякаш всичко чака филмът да свърши. В комбинация с 4К сигналът, цялото съдържание е допълнително подсилено до 3840 х 2160 резолюция, с ясни, отчетливи и наситени цветове.

Sony 43X81J

И не само ще можете да гледате невероятно изпълнени картини, но и ще можете да създавате Ваше собствено съдържание, което ще придобие същото качество. За какво става въпрос? Чрез вградения Chromecast TV ще можете да качвате Ваше лично поточно съдържание (до 16 GB) и да го преглеждате чрез мощните технологии на Sony 43X81J. И не само ще преглеждате, но и ще чувате звукът много по-ясно и изчистено. Sony 43X81J създаде свой модел и форма на високоговорителите си, чрез които звукът се концентрира, когато се възпроизведе на вън, вместо да се разпръсква и размива в пространството. Всеки тон ще е насочен изцяло към Вас.

Освен това, цялото това поточно съдържание, в никакъв случай няма да качвате поотделно чрез набиране, писане, търсене и натискане на безброй копчета. Всичко ще става лесно и бързо чрез бутона Cast, който ще се появи на екрана на Вашето iOS или Android устройство, след като го свържете с телевизора.

И понеже Sony KD43X81JAEP мисли за всички, дори за хората, разполагащи с тесни и малки пространства. Всички те могат да се възползват от възможностите на модела, въпреки ограниченията, защото Sony 43X81J има гъвкава двупозиционна скоба, която може както да се разширява, така и свива. Sony 43X81J може да бъда поставен дори върху тесни рафтове и малки шкафчета.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply