вторник, юни 18

Sony 43X7055 – умна и красива картина

Насладете се интелигентна и красиво изписана картина със Sony 43X7055 и неговият TRILUMINOS дисплей с усъвършенстван екран с квантови точки. Квантовите точки могат да се сравнят с полупроводници с миниатюрен нано размер, движещи се по енергийното ниво. Тези квантови точки излъчват светлинен сигнал, толкова ефективен, че може да променя цветовете. Чрез този вид осветление (най-просто казано), успешно се елиминират всички недостатъци, богато присъстващи иначе в по-старите LCD панели. Друга основна разлика е в цветния филтър. Той преминава през IQ (оптичен елемент), съдържащ квантови точки на зелено и червено в ,,чиста форма”. Така в резултат се получават максимално реалистични цветове, сякаш гледани като през прозорец. Тревата е по-зелена, небето е по-синьо и като цяло всички цветови тонове и нюанси са много по-наситени, реални и пленяващи.

Sony 43X7055

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Останалите технологии подпомагащи възпроизвеждането на 4К картината също заслужават да бъдат споменати:

 • Direct LED – допълнително осветяване на матрицата;
 • Dynamic Contrast Enhancer – регулира автоматично и интелигентно контраста на картината спрямо осветлението в стаята;
 • 4K X-Reality PRO – специална програма, анализираща видеото и преобразуваща го до максимално най-добро качество;
 • HLG (Hibrid Log Gamma) – кодира HDR и SDR информацията в един сигнал, което създава значително удобство на телевизора да показва по-добро изображение;
 • Motionflow XR 200 – иновативна технология за подобряване на курсивните и по-бързи движения. Изключително полезна по време на видео игри, защото елиминира накъсването и насичането на образите;
 • HDR10 – съдържа метаданни, служещи за подобряване на съдържанието;
 • и включени режими на картината: Vivid, Standard, Custom, Cinema, Sports, Photo-Vivid, Photo-Standard, Photo-Custom, Game, Graphics, HDR Game, HDR Cinema.

Освен безкомпромисно качество на картината ще получите и същото такова в озвучаването. Присъствието на технологията Dolby Digital Plus (произлизаща от оригинала Dolby Digital), но с разликата, че може да превърне в съраунд звук озвучаването дори от стрийминг медии като YouTube например. С Dolby Digital Plus си партнира корпусният тип високоговорител Bass reflex, проектиран така, че задната вълна на конуса на високоговорителя да бъде насочена през отворен порт, вместо преграда. По този начин допълнително се подсилва общата басова мощност. Тук присъства и технологията DSEE (Digital Sound Enhancement Engine), подобряваща качеството на звука на компресирани аудио файлове, като възстановява звука от висок диапазон, който иначе не присъства в компресирането на тези файлове. Така че, каквото и да слушате – със сигурност ще го слушате с неговото максимално добро качество.

Революционната технология S-Master Digital Amplifier позволява да се доставя голям динамичен звук в икономичен пакет. Цифровият усилвател S-Master Digital Amplifier използва много по-малко енергия, отколкото аналоговите усилватели, като същевременно с това генерира същия сигнал, дори много по-добър.

Sony 43X7055

В същото това време, новата технологията S-Force Front Surround ще Ви потопи в своите умения, успявайки да създаде звуково разширение като от киносалон и то само чрез телевизионните високоговорители.

Sony 43X7055 може да осъществи безжична Wi-Fi връзка, като притежава още:

 • 3 x HDMI порта;
 • 1 x S/PDIF;
 • 1 x Вход за данни;
 • CI+ slot;
 • 3 x USB.

Тясната декоративна рамка придава на Sony 43X7055 изискан вид, който се вписва хармонично във всеки съвременен интериор и не пречи на погледа да се наслади на всеки един миг, особено сега когато точно към този модел са включени видео приложенията YouTube и Netflix. Към телевизора получавате специално дистанционно с допълнителен бутон към YouTube, за да можете да преминавате към приложението само с едно докосване на копчето. С Netflix пък получавате premium абонамент за Lost in Space в 4К HDR сигнал.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply